Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako mi imamo razmažene reprezentativce. Selektorova je zadnja!!!
smjena generacija,sta je tu sad cudno...davno je za francusku igro zidan,davno je za bih igro bolic,to su sad neki novi klinci
@tuš VIDI SE DA IZ TEBE PROGOVARA DEMON I PRAVI SLUGA SOTONE.BICE PRILIKE PA CE SE UZ BISMILU I TVOJA GLAVA ZAKOTRLJATI...
vidi mu labre ko hurmašica, a nosina strši ko tucani orah iz hurmašice. pravi onaj prepoznatljivi musliman.
balyije ohladite više. postali ste fudbalski analitičari broj 1 u svijetu, čiatajući vaše komentare. francuzi će vam oprati zalijepite g.u..z.o.v.e... u baražu ionako p.u.š.i.t.e i nećete se kvalifikovati za euro 2012. al uvijek postoje alternativna rješenja. npr. imate puno ratnih beznogića, koji se mogu takmičiti na paraolimpijskim igrama u sjedećoj odbojci. tu su vam šanse 24%.
imao sam osjećaj da belorusi imaju igrača više. razlozi : dva pivska stomačića ibra i miske, nisu pretrčali ni kilometar zajedno kada se sabere... štilić mali je budućnost, ja ne znam zašto nema veću minutažu, mali briljantno asistira
a jeli ovaj Misimovic reko fuck you onom treneru u moskvi?nesmije ili?i tamo klupu grije.od 18 utakmica,11 sa klupe ulazio.tanko brate,nemas daha za 90 minuta i onda neke zahtjeve imas.neznam u svim normalnim zemljama da se nako reprezentivac ponasa i psuje selektoru nebi vise dobio poziv u repku i nikad ga niko nebi podrzao.ali kako vec rekoh u normalnim zemljama.nije on nista veci od ostalih momaka na terenu i na klupi,niti onih navijaca koji su odvajali od usta da plate kartu za utakmicu.dres repke je svetinja i cast pa makar ga na treningu nosio.bio mi je najdrazi igrac ali me je razocarao svojim ponasanjem.
PUSI K A R U SAJI DRUGARU ! !
NAPRIJED SUŠIĆU SAFETE, HORDE SU UZ TEBE! GLABAJTE GA KOMPLEKSAŠI, POGOTOVU OVI SA MRLJAVICE, KOJI SU SVI PRIŽELJKIVALI PROPAST, ALI BOG IPAK NAGRAĐUJE STRPLJIVE I MUDRE! AFERIM SAJO! KO TI ZLO MISLIO, O K.U.R.C.U TI VISIO!
DIVI MU VUGLA KO BOSANSKI TEGLEĆI KONJ
Koliko glupih komentara! http://tinyurl.com/
a sta vi imate protiv Mismiovica??? da njega nije bilo sada bi nama bio upitan i baraz!!! kada je Miske dao GO svima je bio najdrazi, a onda odjednom on razmazeno deriste!!!!! dajte ljudi budite sretni!!!!!!
Miske je igracina za onog Ibricica koji isto tako malo igra u svom klubu, pa ga selektor gura..mada je taj kriterij smijesan..sta bi bilo da Dzeko ne igra u svom timu ;)
PEPE \"SARAJLIJO\" KAKO SE NAZIVAS...NE MOGU POGLEDOM DA TI DOHVATIM KUCU NA BLIZNOJ,GDJE SI ODRASTO...SMRDO
potreban ti je i psihijatar.
j.e.b.o. vas Miske i vi njega
kakvi komentari bože dragi. ne mogu da vjerujem. pratite ovo sad pa razmislite vi koji imate sa čim da mislite: na pragu smo odlaska na dugo željeno takmičenje imamo ekipu i potencijal za još narednih deset godina imamo dva golmana svjetske klase, koji god brani odličan je (iako je keno moj izbor) imamo selektora koji je od misketa u ovom momentu izvukao najviše (frajer iz inata zabio) hvala svim igrača koji su protiv jeb.eno teške ekipe izvukli 6 bodova luksemburg ćemo dobiti lagano idemo u pariz da se nadigravamo i mlatnuti ćemo ih garantujem životom spustite strasti i uživajte doći će opet i miske i keno i ibro i asmir pape svaka ti čast i hvala ti