Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je ovo normalna država ovo bi bio sastav BiH: Golmani: Samir Handanović,Asmir Begović Odbrana: Ćorluka,Subotić,Spahić,Lulić,Srna,Said Hajrović (Asenal),Kolašinac (Schalke), Lovren Vezni Red: Marko Marin,Luka Modrić,Ivan Rakitić,Miralem Pjanić,Haris Seferović,Zvjezdan Misimović,Bačinović (Palermo) Napad: Ibrahimović,Vučkić (Newcastle) ; Džeko , Mandžukić i Jelavić Znam da ćete mi dislajkovati komentar i pisati nešto tipa nisu htjeli igrati za BiH a jestel se pitali je li ih iko zvao? :S
hajd što je pozvao ivana sesara jer je zaslužio igrama u evropskoj ligi, nego što je pozvao svraku ublehu. šta je svraka to pokazao? nije imao meda protiv skijaša slovenačkih. stvarno je ovaj sušić neviđena klocina. da ima damu, od prve minute protiv velsa bi počeo vedad ibišević a džeko bi sjedui na klupi jer nikako ne igra nije u nikakvoj formi jedina fizička aktivnost mu je tamburanje amre siladžić.
ma zatucam ja tebi i mamicu i sve zensko u tvom zatucanom plemenu
Mevlide vrijeme je isteklo, ustani od kompjutera i vrati se natrag u svoju ćeliju.
vranjes ti mamicu u paksu
sushic je totalni promasaj za trenera bih. kao igrac bio je sjajan, kao trenera ne bih ga preporucio ni nekom treceligaskom timu. prava piz.da od trenera. umjesto da maksimalno iskoristi cinjenicu da imamo takve kvalitetne igrace svjetskog ranga te da ih maksimalno upotrijebi i natjera da daju sve od sebe do kraja posljednje 90-te minute za reprezentaciju, on je obicna plasljiva nemotivirajuca piz.da koja mi pocinje ici na zivce u tolikoj mjeri da vise uzivam gledat i navijat za meksiko kako nas tare nego nase pi.zde koje poput safeta se razvlace ko bolesni spuzevi po terenu. svaka cast ti kao osobi, ali kao treneru - FAK JU PAPE I ODLAZI, I DABOGDA SE NE VRATIO VISHE!
Da vam nesto kazem sto vi vjerovatno znate ali se pravite glopi Nijedan Hrvat nece igrat za ovu shugavu zemlju,osim ako nema mjesta u HRV.
ma sta fudbal, stadion! :-))))))))
Sreca da se Fazla ne bavi i ovim sportom. Taj bi promasio cijeli fudbal!
jucer sam se sliko sa safetom majstorom
VIdi nam odbrane majko moja, Stupčanica iz Olova bi se postidjela Pape dragi, šta radiš? Gdje su Cocalić i Torlak? Čuj Šunjić, ovo je sramota! Tuga kao brdo...
Sto ste zapeli za Vranjesa, momak je svaki put odigrao korektno i srcano. Da je on cuvao Ronalda budite sigurni da se nebi naigrao kao pored Zahirovica i Jahica.Bolji je i od Jahica i svih stopera u nasoj ligi. Torlak? Ko je taj? Jel se neki klub interesuje za njega. Pa nasa liga je jedna od najlosijih i najkorumpiranijih.
Pošto potroši puno vremena dok pročita komentare, a vidim većina je protiv Sušića. Dakle ovako,mi nisamo niti velika reprezentacija a još manje država(u pravom smislu te riječi). Koliko imamo igrača koji su ili već u 30-tim ili skoro u 30-tim. Treba osvežiti reprezentaciju,utakmica je prijateljska,rezultat je bitan ali je i bitno da se isprobaju nova imena. Ako taj Sesar ili Šunjić ne budu na nivou onda Pape neće više zvati. Neka njih sviju.Zukanović može početi i bez prijateljske,Cocalić isto,dakle neka se probaju mladi momci,da se vidi na čemu smo. Eto,sada udarajte minuse,ali znam da sam u pravu.Inadam se najboljem.Jer boljeg baš i nemamo.
haj ne ser.i.Pozvani su neki kao npr subotic,momak se izjasnio da hoce da igra za srbiju,kao i vecina tih ostalih.Dosta ba nekakve pateticne price,vise volim gledat u repki tamo nekog glavasa koji ce ginuti za dres,koji bi igro za Bosnu i da ga brazil zove,nego zlatane il\' modrice kojima je Bosna 7 opcija.
Vranjes pored Torlaka pa hahahhahahahahahahhahahah
ajde papak, da si jednu utakmicu sarajeva sad pogledao u europi, ne bi tako govorio.
ovi navijaci bi izgleda da igraju svi igraci fk sarajeva i zelje pa ljudi ti igraci nemaju za 1 godinu 2-3 utakmice na nivou lige petice-zelju nabubo maribor sarajevo proslo levski kodasu izbacili real madrid toliko se napalili spustitese malo na zemlju