Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel' taj alen halilovic Messi? jel Ronaldo? jel ono nesto ultra turbo cool ili?
ma ja... kad' ti trojica kazu da si pijan lezi I valjaj se.. ;) nadam se da imas dovoljno godina da si shvatio da su mediji ti koji iskrivljuju istinu da ne kazem lazu :D
@Gile -Es wird heiß.....!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma, nek' mu je sa srećom. Treba se potrudit' oko ostalih.
nema od malog hljeba,previse nafuran !
http://www.youtube.com/watch?v=sJ_L2nncpNU Ipak je alen hrvatsko cvijeće!!!!!
Ma nije on hrvatsko cvijeće, nego balijska karina... K'o i otac mu. Malo za Hrvatsku, pa malo za Bosnu igr'o. Malom sve najbolje, i da bude upola dobar koliko ga hvale.
Dobro je Susic i rek'o... Napokon pocinjemo postovati sami sebe, zato nam i ide u ovim kvalifikacijama. Svoje volimo i nikog ne molimo!!!
Ma da je to neki talent bilo bi mi krivo, pjanke je njegovih godina rusio real
Da jedan Pape ide da moli jednog balavandera . . . Da ne bi ! Bravo Pape, ''tko'' ga jebe !
Uzivaj safete :) ti si svoje odradio .. nikoga ne treba moliti ..ko god zeli da igra za repku Bih..on ce to sam pokazati ..i reci ;) ..i boriti se za mjesto....svim koji su okrenuli ledja..sve najbolje.. ha ya
djecko je hrvat, rodjen i igrao za cro... pa sta ocekivati? mamić je veca faca nego on sto je igrac pa tako mamicevi novinari napusu igraca da je kao tolikodobar da je cak i messi, kad je cuo za njega, bjezao i govorio "bjez'te noge usra vas guzica!" a sve samo da ga maminjo dobro proda
Ma nista normala je Pape dao komentar, oni koji se dvoume ne treba im ni dopustiti da igraju jebiga, reprezentacija je svetinja - jedina izgleda u ovoj zemlji !
A koga nema, bez njega se može. :)
@obn Pojma ja nemam o cemu ti to. A i google mi to prevede na sedam razlicitih nacina...
Susic ne zna ni sta prica...jedno o halilovicu jedno o kolasincu...pa onda rodjen u hrvatskoj..pa znal gdje je rodjen misimovic...moj pape...normalno da ste trebali otici...
Sa igrom ko protiv Francuza i Grka,bez straha,u Brazilu je sve moguće,pošto uopšte nije u pitanju plasman DIREKTNO...
bravo pape!!!
Ne treba niko igrati za ovu zemlju ko je ne osjeca srcem!!!!!! to mu toplo odma preporucujem!!!! NE TREBATE NAM DA STE NAJBOLJI NA SVIJETU!!!!! i sa ovim sto imamo opet vam pokazemo, koliko god da nam uzmete nas ima jos vecih talenata :) a vi svoje talente i nemate odnosno imate jednom u 10 godina jednog zato morate uzimati tudje tako vam je i sa drzavom isto :) VOLIM TE BOSNO!!!!!!
Isto kao i sa turizmom. Prosle godine, Bosanci prljavi, Bosanci ne trose lovu na moru, Bosanci ovo, Bosanci ono. A sada, aj kuku, propade sezona bez Bosanaca. Pa odlucite vise, hocete li da vas k.ramo ili necete :)
Nek' mu je sa srećom. Imamo mi dobru ekipu i bez njega.