Spisak za Luksemburg i Francusku
0
Sušić nije pozvao Salihovića, povratak Ibiševića
Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa je li vi citate clanak ili samo naslove pa komentarisete.
Kenan respect, Ali ipak mislim da je Begovic bolji i spremniji, tako da moze Keno braniti prvu tekmu, a Begovic historijsku :-D aBd Zmajevi poletite ......
otkud molim vas ovaj iiddiot mile pehar na spisku Jagodića za mladu reprezentaciju... molimo pojašnjenje!!??
Poziv Štiliću jest pravi p0ogodak svaka čast Pape
.. zasto Sedin Torlak, ponajbolji defanzivac nase Premijer Lige, inace igrac FK Sarajeva, nije pozvan u repku? Ne mora biti u prvih 11, ali bi bio od koristi itekako !
kakve koristi sto je zec prvotimac lik totalno beskoristan,vedo nespreman samo jednog spica imamo tuga a steta zbog seje..i neobjasnjivo je da nema nadarvica i jahica pa torlaka nikako da pozove al neko rece zato je tu mravac da odmogne
Miske srbine Bosna je uz tebe
Zec je prvotimac u G\'biligriju
Pape sto mene nisi pozvao da igram protiv Luxemburga???
Treba prekomandovati Pjanica i Zahirovica u mladu da pobjede \"Svabe\",Lux. mozemo pobjediti i bez njih a mladoj bi to itekako znacilo!
Papinho 27.09.2011. u 12:59 Lulić Pjanić Papac Ibišević Begović Zahirović Misimović Spahić Džeko Medunjanin Mujdža _____ a jeko golman?
Kad vidim ime ovog Mravca, ospem se... odbrana nam je jaka ko balon od sapunice.
Pa majmune jedan, prvo si govorio da neces pozvati nikog ko ne igra u svom klubu, a sad Muslimovica pozivas kkoji uopste nema klub, pa kome ti jaja za bubrege, i nije reprezentacija humanitarna ustanova pa da nekog pozivas kako bi mu pomogao, i nije reprezentacija mjesto da se prave neke nagodbe kao u vezi pap.ka begovica i Hasagica, Hasagic je uvijek dobro branio za reprezentaciju i ne vidim zbog cega mu uskracivati \"jedinicu\" a papak begovic koji je odbijao pozive i koji ucjenjuje reprezentaciju ne zasluzuje da bude na klupi a kamo li na golu, pape stvarno si papak.
niko ne zna što ja branim ;-)
a gdje je JAHIC
BOLI ME ČOŠAK....
e Salihovicu se bas neda u reprezentaciji !