Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez lijevog beka ce biti itekako tesko !
Ha čuj ti ovdje komentar koristiš kao oružje !
U nasoj ligi igra dosta sejinih igraca, sad ce i njih uvaliti. Haram ti safete bilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Samo ti zovi Zukanovića, Štilića i Prcića i moli ih da ti oproste i da opet zaigraju za nas. Možda ti onda i ja oprostim neke greške u Brazilu.
kakva je ovo ubleha od trenera nebi me cudilo da otjera jos par igraca koji daju sve za reprezentaciju kako bi napravio prostora za neke igrace koje zeli prodati preko privatne agencije!!!!!! Definitivno je od danas javnost podijeljena, neki ce pratit repku, drugi nece, bit ce bakljade na utakmicama kako bi se otjerao savez i ova ubleha od trenera!
Podržavate li odluku N/FS BiH da Safet Sušić nastavi obavljati dužnost selektora? Ne, bilo je i boljih rješenja. (3304) 73% Da, Sušić je to zaslužio. (1139) 25% Ne zanima me. (90) 2%
Mars u 100 PM.Da si imao igdje otici, sigurno ne bi prihvatio da budes opet selektor.Niko te nece jer svi znaju da si promasaj, jedino kriminalci u FS ne vide dalje od svog nosa.Peticija da se otjera.
PAPE idemo do novih pobjeda i abd na ep. puna podrška
On je definitivno totalno luzer.Sad igraci iz domace lige.PA ON JE KATASTROFA.EMIR I DZEKO su orozvani da se lijepo ponasaju
Njemu je i protiv Andore teska utakmica. Pusti shuplji i u buduce nemoj zaboraviti lijevog beka staviti u sastav.
Meni nije problem Susic koliki mi je problem sto trojka Ibro-Spaho-Kloc dalje imaju zadnju rijec. Covjek ima dovoljno znanja da nas odvede na Evropsko jer, realno, nije nista pretesko. Ali covjek nema M-U-D-A da cuva neke manglupe za uho. Od kad smo odigrali oni katastrofalnu utakmicu protiv Egipta, ne zna se ko je selektor vise. To je najveci problem sto imam sa ovom odlukom... i iritira me sto zove neke ublehase u repku i igra bez lijevog beka. -_-
Boli ga cosak, sad komotno moze ici da se brcka sa Medzidom Kreso. Ko beje narod.
Hajde malo je rano za nervoze, sacekajmo utakmicu sa belgijom tad ce biti prostora sa se oplete. A nije toliko ni los bio u proslim kvalifikacijama ipak smo imali i finih tekmi. Ona slovacka ga nije bas opametila al hajde sta ces.
Bravo pape legendo! Prava raja je uz tebe, ne isvrci se na ove idiote sto te pljuju, njima je krivo sto su izgubili po 2km u kladionici onu noc pa ti ne mogu oprostiti.
Bravo Susicu to samo mozes kod glupih bosanaca svakako je nivo inteligencije kod masih ljudi na samom dnu evrope.
Eh eto, mi se bezveze brinemo a ono sve u sigurnim rukama... :-S
Kriminalci u FS BiH, selektor TELEĆA GLAVUŠA, ufurane zvjezdice Spahić, Džeko,...,igrači koji se biraju i po babi i po stričevima = CRNO DA CRNJE NE MOŽE BITI.
ojj ebem ti zeno majku, opet on...
Safete Safete pruzamo ti jos jednu sansu ako sad usersli sa Repreztacijom ida te 😱😱
Bogam' jarane kako si ti na klupi,mislim da bi se trebali zabrinut.