Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za Susica i ZMAJEVE svak cast momci VOLIM TE BOSNO
Ovdje se sve vidjelo- Ne da se u.....m do potoka da si tito!! Ali biće prilike, tužan sam zbog te naše sreće, vidi se da imamo potencijal i da smo daleko mogli dogurati! Ali ljudi- bez obzira na sve, glavu gore! Idu kvalifikacijs za EP! Ima da deremo Izrael, Wels, za Belgiju neću ništa reći :-)
@sbiljeska p**ka ti materina ti si kriminalac idiote neotesani, treba mu lizes su**k, covjek koji nas je odveo prvi put na svjetsko prvenstvo, pricas za tina nesto, momak pored pjanica najjbolje odigrao, kakav god rezultat napravili vama nece valjat cigani ciganski
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Avdija Vrsajevic ima golova vise nego Ronaldo,Higuain,Aguero i Hazard zajedno!
Do jučer smo ga ismijavali... šta reći, osim svaka čast
Avdija Vrsajevic je posten i vrijedan decko. Samo neka Pape ode. U Tursku drugu ligu, ako mogne.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
http://www.index.hr/sp2014/clanak/susic-za-oprostaj-pomogao-bratu-menadzeru-i-hajduku/756577.aspx SVE RECENO
Sad svi hvale neke na temelju jedne utakmice a sta je s onima koji su ostali kuci a dokazali su se na desetke utakmica?Nama nije bilo pritiska a Iran kriminalan.Pape nema pojma o trenerskom poslu jer da ima prosli bi skupinu.Ali pape je odradio dobar posao,ne trenerski nego menagerski.Svaka cast!!!!Idemo se prebaciti na kval za Euro....
sušiću...nije "smo" nego "SAM" razočarao.... a sada pape...adio... mozesš postavljati taktiku kako se krompiri okopavaju, ali ne i kako repka treba da igra...nek si ti bratića pustio da igra...*** te on, a ti njega....
automatski preuzimas pola minusa.... :-)
Mi svi dobro znamo da "oni ti ga puše Safete" Vrijeme reprezentacije će se sada mjeriti od sušića pa nadalje. Čovjek nas je plasirao na SP i svaka mu čast za to. Svaka čast igračima. Pomjerili smo svoje granice... Želim svima pozitivu i sreću u budućnosti, igračima i selektoru...
mali pape ti je dobar pravo bice nesto od njega
Dokle vise da se osjecamo mali misevi u fudbalu, kako biti zadovoljan kad smo mogli bolje proci, ne lazite pojedinci sami sebe,zasto se moramo uvjek porediti sa losijim timovima pa onda smo ko fol zmajevi???
Cestitam Papetu I Zmajevima na shajnoj utakmicu protiv Irana veceras smo pokazali koliko vredimo hvala vam jos jednom za sve ucinjeno za nasu drzavu Bosnu I Hercegovinu I za sve nas koji volimo fudbal sretno u kvalifikavijama za EP.
PAPE UNIŠTI ME
uništit će te stomakom
PAPE SPRŽI ME
spržit će te nosem
zasto nisi igraosa kolasincem na boku protiv nigerije,
jbiga Pape jebase nas sudije!
Teleća glavušo dobra si za mezetluka ali o fudbalu pojma nemaš.
Bravo Zmajevi!! Sve pohvale za selektora i za igrace!! Ovi sto pljuju po njima nek' prvo ociste ispred svojih vrata pa tek onda nek' dodju i pametuju i kliksaju :)
Kako smo mi retardiran narod. Ljudi dragi, POBIJEDILI SMO IRAN, NE HOLANDIJU. Sad odjednom Susic opet najbolji selektor svih vremena. Pa Susic nam je kostao osminu finala sa eksperimentisanjem protiv Nigerije. Od svih mogucih utakmica, on uhvatio na toj utakmici nesto pametovati i mijenjati sastav koji je bio odlican protiv Meksika i Obale Slonovace. A kad nas opet Susic bude kostao, onda cemo ga opet pljuvati pa ce Susic razbiti Andoru i opet cemo ga dici do neba. Daj ba... ponasamo se koda smo San Marino pa dizemo selektora do neba jer je Irana dobio.
Fakat, kontam samo da nece Sajo sad skontati da ipak treba da ostane jer ga raja hvala i zahvaljuje mu se, pa se odluci za o(p)stanak! Ili mozda dodje na ideju da malog pokusa progurati u PSG nakon sljedecih kvalifikacija za EP :)
U nebitnim utakmica se pokazuje leprsava igra , u tome je pomogao i Iran. nasoj repki pod hitno treba psiholog koji će uspjeti da kanalise emocije nasih igrača.
fakat.