Na spisku Jahić, Bešić i Salihović
0
Sušić: Koševo je u gorem stanju od Bilinog Polja
Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAFETE NEMOJ STAVITI MRAVCA U PRVU POSTAVU AKO BOGA ZNAS !!!
slusaj sine sta ti tvoj ciro kaze: prepast ce se portugalci kada pape uvrsti mevlida u sastav
nediraj besica neka je se vec jednom neko u reprezentaciji pojavo sto se preziva kao ja sad mogu blefat a jesam suk slozio radnom kolegi
ragib Sjela ti mama na moj k..u.r.a.c. u..s.t.a.s.o...... ili smrdine..sta god da si.... Idi paradiraj po gej paradama.....
Ljudi budimo realni mi smo samo za sijedecu odbojku.
@bolo, ovaj papetov \"fenomenalni\" rezultat imao je gosp. Ciro u ranijim kvalifikacijama i to pore jedne Turske, Belgije, a u ovoj grupi imali Albaniju, Bjelorusiju, pa pape napravio rezultat, daj ne provaljuj se, Sliskovic je sa \"tanjom\" reprezentacijom uspio postici sto je papak ups pape \"postigao s ovom reprezentacijom, a jos ako si zaboravio da je gosp.Ciro \"napravio\" ovu repku a ovaj papak hoce da je unisti zbog licnog interesa, a to za igrace sto ne igraju u Barceloni, Manchester U., Chelseu.. a gdje to iraju njemacki reprezentativci,a ne znam zbog cega ManU, spominjes kad je City prvi na tabeli a tu igra nas Dijamant i to odlicno igra i zabija, imamo super fudbalere jos samo da imamo trenera, susica ne smatram trenerom jer ne znam sve njegove trenerske \"uspjehe\" osim da je vodio klubove po turskoj 3-4 mjeseca pa nogiran, valjda zbog odlicnih rezultata, de ti pokrij se usima i uzivaj u svojoj gluposti.
@prolaznik Budi iskren pa reci da ne voliš Papeta zato što je FKS! A ako to nije onda ti pravo lupetaš! Ti kako to ispriča ista kao da Pape vodi Brazil. Nemoj se stvarno provaljivati, jer svi oni koji se razumiju u fudbal reči će da je Pape uradio maksimalno što je mogao! Mi sami sebe lažemo, tipa imamo igrače i to. Pa koji naš igrač igra u Barceloni, Realu, Manchester U., Chelseu. Valjda to znaš da u tim klubovima igraju najbolji igrači današnjice. Nemoj više komentarisati jer ne mogu da skontam da li si bezobrazan ili glup?!
zgodan ovaj pape. jeli ozenjen?
za @nusret I ja se slazem da je (DE)Bilino polje bolje i idealnije mjesto za odrzavanje koride......
slazem se,Bilino Polje je bolje od Koseva samo u navijacima niucemu ostalom
@bolo, po tvom zadnjem komentaru vidim da se radi o bolesnoj osobi, malo mi te i zao, pa haj.vanu jedan ja sam Bosanac ja volim i Sarajevo i Zelju, znaci tvoj komentar uvezi papaeta i FK Sarajeva je sasvim besmislen, a drugo, sudije nisu dale da pobjedimo Francusku u zadnjoj utakmici, a zasto tu Francusku nismo pobjedili na kosevu ili bar nerjeseno odigrali, zato izgubismo 2 boda u Albaniji, zasto ne osvojismo bar 1 bod u Rumuniji, sve zbog susiceve \"taktike\", da je bio neki drugi trener sa ovim igracima sa ovom zlatnom generacijom ne bi cekao zadnju utakmicu i to da jos mora pobjediti u gostima, pravi trener bi puno ranije obezbjedio prvo jesto i ta utakmica bi bila rezultatski nevazna, ali eto mi imamo papka kkoji je propustio tu sansu.
LAŽ...BOLJE JE KOŠEVO NEGO (DE)BILINO POLJE!!!
Zasto ne zove Cocalica. Sigurno je bolji od Mravca.
je*emo te je*emo te Safete
Pa beli ces traziti live prenos Newcastle-Stoke
Niko nema bolje selektore...Idemo Safete,idemo Vlado...ZMAJEVI
A zna li neko što ne mogu gledati seriju \"Larin izbor\" na Novoj navečer u 21:00?