Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti CRO ne seri,ja sam Hrvat ali navijam za našu reprezentaciju.BIH je reprezentacija sva tri naroda i na nama je da navijamo za nju.Kakva je takva je ,ali je naša.Ajmo Bosno i Hercegovino,samo gazi.
Al\' kad Spaha raznese dvojicu i opet loptu uze\'......eh za to se gleda reprezentacija za takve trenutke!!!!
Oko stvarno ali Ono stvarno sisas nam JAJNE mjehove !!!!!!
DAJ SELJACI, pustite se te politike, booooooli me ko je sta. Zivimo u 2000, nece nam biti bolje dok se sve staro nezakopa, to nije misljenje to je fakta. kao sto ja vidim, vi ste najveca prjetnja ove zemlje, dok je vas takvi ovdje onda nam nikad nece biti bolje.
HAHA!! Cuj BORBA ZA 2 mjesto je otvorena. BORBA ZA 1 MJESTO je otvorena, ako Susic neide da osvoji direktan plasman onda nemamo sta da radimo na EP.
Ovi što koriste moj nick,takvi kao Cro npr., su više nego očiti.Volim BIH jer sam tu rođen,nije idealna ali bolje nemam,volim i Hrvatsku jer sam Hrvat.Hrvat sam i nije bitno odakle sam.Ponosim se svojom nacionalnosti,ali poštujem ljude koji su drugih nacionalnosti,tu nema ništa čudno.
Cro pa nije Mostar država u državi,ako ne voliš BIH ne voliš ni Mostar.Ja navijam za Vatrene ali i za Zmajeve.Hrvatska i BIH idu na Euro.
Bit će ba sve dobro, trebamo malo više vjerovat u naše momke...hajmo Bosno,Bosno,Bosno hajmo Hercegovino
pape (papak iz zavidovica) NAPOLJE!!
Sta trazis onda ovdje ??
hrvati su iskomleksiran narod, osim onih u zagorju, prigorju i tamo gore, ovo sve su srbi, kojisu primili katolicanstvo i postali obicne sluge pape i tako daljee, niti su imali svoju drzavu ikad, ta bagra ... osim sad kad im je papa dao 5 milijardi i to je kvislinska drzava ..
@jale nismo imali neku igru protiv albanaca al po tvojoj prici ispade da smo dali dva sretna golda.. vrsili smo pritisak tokom cijele utakmice i morao je past nekakav go.. cinjenica je da pred domacom publikom igramo puno bolje, sa vise motiva.. kako ce onaj pape motivisat igrace kad pred kamerama onako sporo govori i ne zna dvije ciste sastavit.. to je glavna odlika trenera pa tek onda idu taktike ako budemo igrali protiv bjelorusa kao zadnje dvije utakmice nemamo nikakve sanse
JEDNA POBIJEDA GUZOVAČE I ODMAH PRAVE EUFORIJU---S OVAKVOM IGROM PROTIV BJELORUSIJE CEMO ZIJANITI...ZIVI BILI PA VIDJELI
\"...neTka pobijedi...\" HAHAHHAHAHHA... HAHAHAHAHHAHAHA... HAHAHAHHAHAHAHAHHA... joooj, chetalju, majmoone nepismeni i gloopi, kako si se odao....tornjaj se odavde, živino...hahahahhaahhahaahah
hrvati su pokatoliceni srbi bez svoga jezika sa velikim kompleksima ... da nije bilo turaka takvi bi bili i srbi iz srbije, sad ne bi imali svoje kultrure nego bi bili njemacki konjusari
maletiću srbine...
Maleticu svaka cast.Tako se igra.