Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo vama Bosnjacima, vi igrate sa svjetskom silom Brazilom...a mi iz rs enklave uskoro prijateljsku sa fk drina iz zvornika... Barem nije sramota izgubiti od brazila..neka pobijedi ko bolje pruzi partiju...
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
MENE BI BILO STID SPOMENUTI DA SAM IZ RS ENKLAVE, ZASTO ? U SVEMU STTE NAZADNI, ZNACI U SVEMU...BOSNA IMA SVOJ SPORT I SPORTISTE...I NEMA CEGA DA SE STIDI ,A VI IZ RS ENKLAVE STA VI SLAVITE...CIJEPANJE DRVA NA PRESKAK, GANJANJE SVINJA U BLATU, VOZNJA BAGERA NIZ BRDO... CIM CUJETE RIJEC SRBIJA, SVRSITE DESET PUTA ZA REDOM....I DODJETE STENJETE OVDA I ZAVIJATE KO KAKVE PRVOKLASNE SELJACINE... OK AKO VEC SVRSAVATE NA POMEN SRBIJE, KAKVE SAD IMA VEZE BOSNA S TIM...ZNACI AKO BOSNJAK NE CESTITA I NE RASPRAVLJA KRIVO MU JEL...MA BOLI K.U.R.AC SVAKOG BOSNJAKA ZA SRBIJOM, PA VAS TO JEDE SM.R.AD.OVI POREMECENI..JEDE VAS STO NIKO NECE DA SE PREPUCAVA OKO TOGA...DA JE U PITANJU BOSNA BILO BI 600 KOMENTARA...AL POSTO NIJE NECE NIKO DA RASPRAVLJA NA NEVAZNU TEMU...OVIH 100 I NESTO KOMENTARA, 98% JE OD STRANE PACENIKA IZ RS ENKLAVE...JEDE VAS SM.RDE STO BOSNI NIJE STALO DO NICEG SRPSKOG..JEDE...HAHAHAHAHAHA HAH A JOS KAD SE VI BUDETE PREDSTAVLJALI SVIJETU U BILO KOJEM SPORTU, ONDA SE JAVITE..
koliko ja znam dialiba igra redovno i zabija kao i mahmutovic a zec nije vidio gola u zivotu ono 1 protiv svedske zato suti ! bas bi bilo spica imati crnju u repki hahahah :D to isto vazi za mahmutovica koji redovno trese mreze !
EH BOSNJICA KAKO SAMO LAGANE GLAVE SVE REDOM POBEDJUJU AHAHAHAHAHHAHAHAA
nemoj samo da bude opet tehnikom da im se suprostavis jer su oni tehnicari boli glava jednim napadackim stilom brza igra preko krila to je utakmica dzeko i ibisevic ce imati pune ruke posla
EBO LI TI DIALIBA MRTVE
ja iskreno j.e.b.em svima mr.tv.e one koji govore da torlak treba ici u reprezentaciju pa ja iskreno neznam na cemu ste vi ! covjek nemoze zaustaviti igraca iz zvijezde gradacac i sad da igra utakmice poput ove s brazilom jesam zeljovac ali sto se tice zebe mslim njemu je 28 god odlican je igrac ali samo za premijer lige ugl zelim reci da nema mjesta za njega u repki ali zasluzuje barem da bude u rezervama treba nama jos kreatora igre sto se tice premijer lige nikog molim vas nema potrebe spominjati ! A ekipu treba detaljno doraditi i napraviti pravu taktiku i raditi na cvrsoci igre odnosno tome da izdrzimo 90 minuta igre na istom nivou.Moja preporuka za Papeta je da ide s formacijom 4-4-2 to su Begovic na golu,stoperi Spaha,papac,lijevo salihovic desno mujdza zadjni vezni medunjanin i zahirovic pjanic miske dzeko i vedo ! A dedo Rahimic maletic jahic nisu vrijedni naseg tima ZECA prodhitno izbaciti dovesti Dialibu ili Mahmutovica i jos nekih promjena.Nek nam je sretno tako !
torlaka za stopera,famosovo je to dijete.......famose ,famose eto zelje tamo se ,famose ,famose eto zelje tamo se .........
poderat cemo ih Bosna 0:19 Brazil haha
Jos kad bi ti znao koji ti je najbolji sastav!!! Covjek nije reprezentaciju BiH ni na TV-u gledao, i sad ono lafo selektor.
Vise ce ljudi sirom svijeta gledati ovu nasu utakmicu sa brazilcima nego sto ih je gledalo cijela prvenstva u rukometu i vaterpolu zajedno.
Nek Maletic cuva Neymara
Tebi pravopis bas ne ide od ruke, a ni humor ti nije jaca strana.
samo naprijed!!!
Vidim pricas ijekavicu Bosanska posrbice , znas kako te zovu u Srbi ? BOSANAC ! hahahahahaah majmune idi cisti snijeg oko Dodikove kuce