"Neki igrači su ljuti"
0
Sušić: Atmosfera je narušena!
Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poslati jedno 5 mrcina od 2 metra, da ih dobro išibaju da dođu sebi i da odigraju protiv albanije kako znaju i umiju! posebno treba išamarati ovog kapitena spahića i truta džeku. vidi ih zagrljeni papci jedni dođu na pripreme repke i odu u bejsment da cugaju. slabo ti to moj pape držiš na oku, da se ja pitam ovi diletanti bi u 22 sata bili zaključani po hotelskim sobama!
Da većina nije lokala po barovima, noć prije utakmice, možda bi i mogli potrčati. Tako se pričalo na dan utakmice. Nisam vjerovao, ali sada...
Malo viski, malo coca-cola.....
Ti si je narusio...
LJUDI, DRUGOVI, BRACO, PRIJATELJI...SVE PARE STO IMATE NA ALBNIJU NATOVARITE....100% ALBANIJA POBIJEDJUJE...DOGOVORENO SVE...!!!!
Nema se u ovoj prici kriviti selektor ko god je..... za ovakvu bruku su krivi igraci.... pojedinci su kasnili na pripreme repke neopravdano....plackali g.u.z.o.v.e..... za vrijeme priprema obilaze rodbinu i rostilje po avlijama..... u kasni sahat se vracaju u hotel...itd.... to je sve cinjenica i svakog takvog treba odstraniti iz reprezentacije pod hitno.... nema pardona nikome.... ako misle da su zvijezde tolike onda neka se dokazuju tamo u svojim klubovim a za repku se igra srcem cijelim ! Igraci su krivi za poraz i sramnu igru u Bukurestu, niko drugi !!! BIH(4-4-2) Vs ALBANIJA Hasagic - Maletic, Besic, Vranjes, Lulic - Pjanic, Stilic, Salihovic, Ibricic - Ibisevic, Muslimovic Ovaj ce sastav ginuti na terenu.....1000% Podrska selektoru Papetu !
Ovaj Džeko nema pojma!
Ti si je narusio balvanu od covijeka...
@mladić - da ti probamo Darka i mrtvu Anu karati u bulju???
Da probate s sjedećim fudbalom????
vidima da niste upoznati da Senad Lulić nije više igrač Young Boysa već Lazia ali et
sušiću PITAJ osima, vahu i bajevića savjet koji oko repke, nisi radio nikad taj posao da valja pa nauci istrazuj raspituj se moli ih da ti daju savjet ako treba oni ce to uraditi vrlo rado....potrudi se i ti malo j... mu m.... igraci pa one p.... trebaju da trce na sta se licili popišavam vam se na te ruzne face, milioni vam u glavu udarili??? igrajte p.... uvalite albaniji par komada, gdje vam je duh, znate li cije boje nosite na sebi??? ljudi su ginuli za ovu zemlju vi odete i vucete se ko prebijene babetine po terenu p... glupe
pa tebi selektore i svi ostali selektori osim CIRE uvijek nesto smeta! Naviknite se da je ovo Bosna i da vi morate cudo napraviti a ne da se mazite po... khm ;) Isto tako sam procitao u novinama da je nas dragi selektor rekao da cemo biti prvi prije utakmice!! ;)
nek mu igraju dzeko i ibisevic jbl ga oni ne zna se koji je veci levat od njih muslimovic izmislio fudbal za oboicu
PA VIDITE DA JE I OVAJ PAPE LUD, PO OVOJ VRUCINI HODA U OVAKVOJ JAKNI..
u utorak kod mene rostilj ali u dva pred tekmu da malo snage igraci dobiju
Kako je divno vidjeti kad jedna Slovenija u barazu izbaci Srbiju , pa potom kada ih vidite na boljem mjestu u odnosu na Srbiju trenutno u njihovoj grupi... Kako je ljepo vidjeti da u toj slovenskoj reprezentaciji ima Bosanaca koji ih tako dobro karaju... Al bas tako dobro... Za ove nase drage komsije Srbe iz Sumske, mogu im reci da ce da ga ispuse glatko kao i Mladic Ratko ...