Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je l se taj Boateng vratio iz one rupendače
Boa je i dalje jedan od najboljih štopera na svijetu sine ;)
a ti ga znas pa mu dajes nadimke? boa :0
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Boateng je bio prije ovoga ljut na Levandovskog jer mu je ovaj navodno ukrao bicikl:)
Lewy bi ga sastavio sa zemljom da ih ovi nisu razdvojili, frajer ne izlazi iz teretane, inace miran ne ulazi u sukobe ali kad ga neko isprovocira gadan je
Nemoj da zovem Ibru da stavlja red !
Prevarila Boatenga djevojka sa Levandovskim haha
Sukobi na treninzima su svakodnevnica. To je normalno i kod nas na terminu, a pogotovo na ovakvim treninzima. Ono sto treba uraditi jeste odstraniti novinare sa trening kampova. A sto se tice Boatenga i Messia, haman ste zaboravili finale svjetskog prvenstva? Tako je to u fudbalu, forma se vrti u krug. Mada, Boateng je i ove godine bio u top formi. Ja ne znam stopera koji je trenutno kvalitetniji od njega. Mozda ima jedan ili dva koji su u istom rangu.
rekao mu Lewandowski da ce ga preci kao Messi:)
Ma garant mu Lewa promjenio kretanje s lijeva na desno pa ovaj kontao da se sprda sa njim :)
Boateng kloc nevidjeni
može ga boateng u zubima nositi...
reko mu: pazi rupa
haj sad haaj sad ako smides 😂