Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ej, a ne smeta vam da odigrate prijateljsku sa rs? mamu vam spandrknem!!!
Kmece kao i obicno, epsko kmecenje
Prestani kmecat'
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako ovi Hrvati jebu serve iz sedmice u sedmicu...trebamo učiti od njih...
kosovar nemoj da ti posaljem poljake :)))))
Udarice brat na brata , govno na govno ,
posljednjih nekoliko dana komentatori iz rs-a su aktivni i nastoje na bilo koji način povečati tenzije između hrvata i bošnjaka, a što im je nažalost već jednom i uspjelo 1993 godine, sa tragičnim posljedicama za naša dva naroda
Kad mi igramo sa reprezentacijom Sandžaka.
Evo jedna mudro misao. Pisao tako jednom jedan mudri pisac, rekti: Srbi se za Šimunića, ono digla se sva bulumenta motike, opanka i sajkace, a ne čude se sto je vise od 3 milijona ljudi koji su glasali u Srbiji za ČETNIČKOG vojvodu i ekipu Tomislava Nikolića koji je ratovao u Hrvatskoj i BiH?
upravo tako kako si napisao, a to ti se još može nazvati i zamjena teza ili prebaci lopticu u susjedovo dvorište memorandum sanu II na djelu
a utakmica između Srbije i republike genocidne nije provokacija. Sve što radite (Srbija) vam se prije ili kasnije obije o glavu,a valjda tako i treba :)
Kako je već napisao uvaženi kolega marijuana srpičićima je ostalo samo kmečat !
Zbog cega dvije nezavisne drzave koje su se medjusobno priznale nebi mogle odigrati fudbalsku utakmicu!
šta mislite na kvalifikacijsku skupinu za slijedeće europsko prvenstvo: RH, BIH, Srbija i Kosovo
okupiti se za novogodisnji turnir haha
Pravo ste HR cvijece...skace te im u guzicu kad god mozete,a oni vas ne J***u 2% Pa uzece vam I hrvati dio Bosne I pripoiti svojoj lijepoj,sto se glupi.
Jooooooj Stepa Stepanovicu@ seljacino cetnicka, da mi te je samo naci! Kako ovi srbi mogu vise mrziti sve oko sebe nije mi jasno, odakle tim ljudima tolika mrznja?!!?
Neznak koji se *** srbi bune, kad je Milošević potpisao da Kosovo može dobit autonomiju..a pogotovo sada kad su to 2 odvojene države! Srbi su najbolesniji narod ne zemlji, al ono baš cljela nacija je sjebana u mozak!
Za Kosovo spremni :)
A po kvalitetu i jeste u istom rangu!!!
S kim ste onda vi u rangu u PM, sa San Marinom...
Sve gori od goreg, ovi Hrvati stvarno trebaju na lijecenje al kompletno citava drzava!!!
Rekao je da će igrati sa Kosovom kad oni budu punopravan član FIFA-e, a Srbi se po običaju pjene, jer drugog posla nemaju, to im je u genima, vječno se osjećaju ugroženo.