Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
interesantno ! Ne smeta nacionalnost kada je uzeti pare ni sudijama ni savezu :)
od provjerenog izvora, nijaz brković je bio poznata mušterija siniše zrnića. koliko je samo utakmica željezničar riješio u svoju korist preko malverzacija dvojca brković - zrnić... ali otkako nema zrnića, sad je tu radosav vukasović. sav taj šljam treba odstraniti iz našeg nogometa!!!
Ovo je samo jedna kap u moru. Malo je , da je samo suspendovan ! Kolika je kazna , jer je nanešena ogromna šteta cijelom društvu. Evo prilike da mu se oduzme sva stečena imovina jer je to sve stekao na ovako prljav način.
sigurno su igrali na tri i vise golova
nicija nije do zore sjala!
Odlichno! Konachno che bit mir.. a i ostalu fukaresh,tinu, valja istim nachinom. Da budu primjer, za sve one poshtene profeosionalce u sportu.
\'Ta će Džeko, ja mu kroz noge probaciv\'o..
zato što je morao da sudi za leotar. tad je isključivo iz vrha korumpiranog saveza srpski klub morao da bude prvak. isto kao sto je sarajevo ispastalo za \"dobrobit bh fudbala\" u onom play offu zbog brotnja i ulizivanja saveza hrvatima da se ujedini liga sa njima.
Ako je gotivio Zelju,zasto nam je onda oteo titulu protiv leotara u trebinju,kod onog unikatnog penala... Nemas ti pojma o fudbalu,ali bitno je Zelju spomenuti,ali opsta je cinjenica da svi kupuju i utakmice i sudije,a zna se ko je nakon rata najvise utakmica kupio... NEMA PARA NEMA BODOVA,bila je parola,a i ona poznata recenica ZELJO ZIVI VJECNO,a sarajevo DO IZBORA Liga nam je FUJ
Sinisa je isto tako povezan sa automafijov vraca auta ljudima..za pare i njemu tal ide
kako to pa zar niije to uz novu panica nase najbolje sudije !!!! hahahaha tako su govorili iz fudbalskog saveza!!! koji su ovi kriminalci a mozete misliti tek koji su colakovic dominkovic i ostala bagra !!! e nek sad sude lopovcine hahahah imaju li oni djecu NEK IH JE SRAM SVOJE DJECE KAD OVO BUDU CITALI
daj boze da su problem samo ta trojica u savezu svakako nam sudije i ne trebaju od aprila ako nas fifa suspenduje kolektivno
Siniša Zrnić je jedan obicni papak i zasluzio je suspenziju. kenan bajramović je obični dupelizac i uvlakač Siniše Zrnića. Ridžalović je sjajan momak, pošten i fin. Problem je što je u borbi za opstanak i preživljavanje krenuo sa ovim šljamovima da odsudi tu utakmicu.
Sinisa Zrnic ahahaha koji je to prevarant da ga nema na daleku...
Kako kriminalci u savezu stite \"svoje\" kriminalce, suspenzija nije sigurno zbog toga sto su sudili bez dozvole saveza nego zbog SUMNJI OD STRANE FIFE U NAMJESTANJE REZULTATA UTAKMICE U KORIST KLADIONICARSKE MAFIJE, ZATIM LAZNO PREDSTAVLJANJE PA TEK ONDA SUDJENJE BEZ DOZVOLE NFSBIH!!!
dosta je puta .ebo fks ovaj smrdo iz zenice! al ničija nije do zore....!
@Braun Ili si jedan od ove trojice, ili si neko strasno neupucen u sport. Dozivotna suspenzija iz sportskih organizacija nije nimalo rijedak slucaj. To je u Svijetu standardna procedura kod teskih prekrsaja, zavisno od sportova i od poslova kojima su se doticni bavili. Kad vec pricas o sudijama, mislim da je nekad 80-tih u jednoj jakoj ligi kao sto je Seria A, doslo bo bruku suspenzija i dozivotnih zabrana, ekipe istjerane iz rangova itd,itd. Objektivno, Zrnic je dobro prosao ako je samo ovo kazna koju ce trpiti obzirom da je policajac, saobracajni :)