Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja stvarno ne kontam po cemu ovo nije penal? Rafa mu je STAO na nogu. OK, nije je 100% nagazio, nije mu otkinuo nogu (kako je Robben napravio da izgleda) ali mu je stao na nogu. i to je to... a opet, niko ne spominje da je u jednom napadu (u 1.poluvremenu) 2 x napravljen penal nad Robbenom (odbrambeni igrac Mexica je cak slomio potkoljenicu prilikom tog starta)...znaci, tu je to sve, u 10 deka. nekad povaljaš, nekad te povaljaju...
iti isto dioptriju mijenjaj vid daj noga ispred njegove a kud bi to on sa loptom,po tvom bi trebo se izmaknut ko god u sesnest udje.
Baktijo, ostavi se fudbala. Nije za tebe druze, al ovo ti naj dobronamjenije kazem. Nemoj se ljutit'.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
...ovaj pada čim ga pogledaš...
FIFA MAFIA !
Ne znam šta ste više zapeli za penal nad Robenom kad je sudija mog'o prije toga dva čista dosuditi. Pored toga dragi klixovci vi ko onaj debilni komentator sinoć ni da spomenete još čistiji penal za Kostariku kad je Grk igr'o rukom u svom 16-ercu. Poslije toga crveni za Kostariku, koji nije sporan, ali umjesto da bude 2:0 ono 1:1 i ljudi zamal' da ispadoše na penale. E to je šiljenje i kasapljenje bilo, ali nekad bude maloi kosmičke pravde.
http://www.gfycat.com/HeftyTartBaldeagle Fino se vidi da je Marquezu stalo da spriječi Robbena, a ne da izbije loptu. Svojom desnom nogom ga je sapleo, što je čisti prekršaj i veoma nesmotreno od igrača sa tolikim iskustvom kakvo ima Rafa.
Kada su ih davit' stali Zmajevi su zapjevali Hej Brazilu, siroko si oj Cuiabá, mracna li si Hej sudija, proklet li si kad ti offside pravdu kroji na lazima tekma stoji
Penal (i da je bio) nije trebao biti sviran.
Što ne mogu više ovo žrtvenog mentaliteta, pa zajebao sudija, griješe i šta ćeš sad. Nismo ni prvi ni posljednji koje su za***. Za Robbena ovo nije penal, ali je propustio svirati u prvom poluvremenu tako da je kompenzacija ipak po meni.
ali nitko nije zaje**o nijednu repku kao sto su sudije Mexico od 4 utakmice 3 su oni bili donji i opet su pobijedili ali kada te fifa uzme na zub gotovo je kao sto je bilo jucer
Holandski bataljon iz Srebrenice !!!
Penal cist! Onemogucen Robben da prodje, tako sto mu je stao Rafa na nogu. Pametnom dosta.
Koga to vi klixovci obmanjujete, jeli neki hrvat autor ovog teksta??? Prvo, prekrsaj na Robbenu je postojao i svi to mozemo vidjeti. Drugo, Penal za Brazl protiv hrvatske cist ko suza, jasno se vidi kako hrvatski branic drzi ruku na napadacu Brazila, mozda ga cesao??? Trece, Prekrsaj Olica na golmanu Brazila samo slijep nije vidio,a svi smo dobro vidjeli da je Olic "odnio" golmana, hrvati kao da su bili na ragbi utakmici a ne na fudbalskoj. A vi klixovci pokusavate kao dodik: "Vjerujte nama a ne svojim ocima""
Zato je bio penal u 1vom poluvremenu
evo kako protice trening današnji fudbalera 30 minuta kondicionog dijela 1 h tehnike i pripreme za narednu utakmicu 1 h časovi glume ,profesionalno padanje i pravljenje grimasa kao da im nogu sijeku
FIFA je unistila nogomet u zadnjih par godina !
Lile su se zuze na ovom SP-u zbog sudijskih 'grešaka'. Navijači širom svijeta su razočarani. DaBogda svaka prolivena suza bila kazna za sudije i za FIFU. Od fudbalskih ljepota napravili su seriju kriminalnih predstava, gdje će na kraju pobjednik biti najbolji glumaci 'fudbalskog teatra'. Sikter!!!
pa probaj ti da trcis kad ti neko nagazi na stopalo.
Nabavi djozluke šošonu.
pa zgazio mu je na stopalo. STa hocete?