Jose Mourinho
0
"Sudija nas je oštetio"
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da li je neko obratio paznju na sinocnju tekmu ... trebao ima je Napoli 3 komada strpat\'
hefendija Se...- zato ti kada ovako lijepo obrazlazes stvari ti eto mozes to odraditi...a druga stvar odakle ti znas sta sam ja po vjeri...mislim da si se malo presao...za razliku od tebe ja ne pljujem po pravim vjernicima niti po vjerskim sluzbenicima bilo koje vjere a niti po ljudima bilo koje vjere, osim po seljacima koji sebi daju za pravo da provociraju i slicno...ti sebe svrstaj u grupu koju sam izaberes a normalni ljudi ce ocito vidjeti gdje si uljez.
@Europa Baš tako bošnjaćki brate... brat bratu pere gu.zu kada ovaj to zasluži, to je stari bošnjaćki obićaj... Đeko je bošnjaćka svetinja njegova velićina se mjeri sa velićinom Umihane Ćuvidine! Svaki bošnjak treba da mu pere guzhu kada mu i srbo-ć.etnici zavrnu slavinu
Ti - hefendija Se... - ti Dzeki mozes posluziti ko voda on se nastima i ti ga lagano polizes i rijesen problem...
haj ne serendaj, gledao sam tekmu napoli vas je razvalio , jedno vrjeme niste mogli iz 16 erca izaci
A šta radi naše najveće nacijonalno blago Edin Đeko? Kako će se on nositi sa bahatim krstašem Murinjom kada dođe u krstaški klub Milan? Hoće li mu Milanovi krstaši dozvoliti da pere gu.zu sa vodom za piće ili će je prati prljavom otpadnom vodom? U Milanu đamija nema koliko čuh, đe će Đeko klanjati kad uniđe na San Siro?? Pišite---
pa kad ste mala ekipa normalno da ce vas stetiti.. jos napoli pogodio dvije precke i stativu
E moj Sale jos ces se ti svasta nacitati na ovom portalu!!!! Murto samo se zalis isti si sova , samo kukas a igre nigdje jado jadna.kada vas Chealse odguli, jedva cekam onda ce ti svi biti krivi samo ne tvoj katastrofalni tim.
A sta li na ovo kaze nas vrli hefendija rejs Seric?
Nije kod Palerma, već Parme. Malo više pažnje obratite na to.