Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pitanje za zijada blekića - da li zna ko je jedini vrhunski sportista koji je igrao za sarajevo, to ne zna ni bećirević, zašto se ne sjetite da napravite neku svečanost za tog sportistu , igrača sarajeva jedinog osvajača olimpijske medalje iz našeg kluba, upoznate ga sa ovim novim igračima, a ne da pravite cirkus sa fudbalerima iz crne gore, sramota i za mijovića i sve ostale
nikad!!!!
zaostat će te za željom 20 bodova majmuni pitarski
PITARI BLEJITE...ODOSE VAM OVCE KOCE VAM IGRAT ...MOGO BISE BLEKA SKINUT HAHAHA
dobre sale nikad dosta :)
svasta se moze nagledati u ovim komentarima valaa bas , jedno je sigurno da su dosli novi ljudi i da ce promjena sigurno biti pa na bolje ili na gore ostaje da vidimo , naravno svi se nadamo NA BOLJE , i jos nesta ovim .p.a.p.c.i.m.a. i .d.o.s.lj.a.m.a. . - .j.e.b.e.m. .s.v.e. g.l.u.p.o .z.a.v.i.d.n.i.c.k.o ! SARAJEVO JE UVIJEK BILO I BIT CE KORAK ISPRED VAS !
ha ha haaaaaaaaaaaaaaa koji glupson
joj vizije jbt :D Change... da mu nije predsjednik SAD-a nešto u rodu ? :D
Šta te briga za Želju i gdje ćemo mi gledat!!! Gledaj ti svoja posla.
Miševi otvoren vam je prostor za komentare da se busate, a kakvi li ste jadovi u privatnom životu kad ovoliko negativne energije prosipate na obični članak?! Smijete li igdje drugo pisnuti osim na internetu ?
Hamo Dizdare... 24.06.2010. u 15:23 MAHNIT KAO I MEHO DIZDAREVIC
DOVOLJNO JE RECI DA JE ZELJEZNICAR OSNOVAO FK SARAJEVO I TO NA SILU POD PRITISKOM POLICIJE. BOLJE DA JE OSTALO TORPEDO NEGO OVO ,POLITICKIM UKAZOM NASTALO,SRANJE KOJE SE ZOVE FK.SARAJEVO. PLJUC,PLJUC
Blekić i Mućo su dobitna kombinacija za našu ligu. Pojačanja će biti lako dovesti kad u klauzulama bude stajalo da će džaba jesti u Popaju. I stvarno mi nije jasno, kako navijači Sarajeva imaju obraza spominjati Hapoel ili bilo kako uzimati u usta ŠAMPIONA BOSNE I HERCEGOVINE kad Evropu mogu gledati samo na TV-u. Još im fino omogućimo da i preko četvrtog mjesta idu u EL, al džaba. Ne umiju, pa ne umiju.
Nahorevo zahtjeva titulu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Šta odlučiše juče kada je termin održavanja koride na stadionu Koševo ?