Ibišević odigrao svih 90 minuta
21
Stuttgart kao gost savladao Hoffenheim golom Harnika
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo vi protiv vede dzeko vam po cijelu godinu ne igra u citiju pa mu samo dijelite vaše sarajevske nagrade nedo bog vedi kad da podijelite jer je dijete vlasenice...a to vama isto ko omražena srebrenica a nema veze opet ce VEDO prije i Grcima zabiti nego Dzeko...kao i u svim reprezent.utakmicama najvise imamo od Plavookog , Misketa i Malog Princa a najmanje od DIJAMANTA.
sta vise blatite ibisevica!? on sam u napadu ne moze nista uradit, inace se trudi i bori svih 90 minuta, a stuttgart ove sezone igra losije nego prosle (sto nije njegova krivica!). samo nastavi vedo, ne obaziri se na kritike levata, puno srece i golova za reprezentaciju, pogotovo da grcima zbuckas bar dva komada!
mi sebi previše dozvoljavamo i umišljamo si da smo fudbalska velesila,zaista imamo par vrsnih pojedinaca ali bolan to nije klasa kako mi to želimo prikazat bilo nama samima bilo komšijama ,realno smo u regionu treći daleko iza hrvata i nešto bliže srbima i to je realnost koju treba da prihvatimo
Ibiš propo ko stari kauč. Zreo za Vratnika.
@amra O čemu ti???
naš vedo najgori na utakmici čovjek se nije vidio na terenu a haman kopira kloca džeku JEBAĆENAM GRCI NANU NANINU sa ovakvim klocevima u timu