Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sirotinja, bacaju loptice. Kod nas se gadjaju parama. A ako pogodis linijskog kovanicom u glavu dobijes i besplatnu ulaznicu
Nek se prvo zale sto njihov klub, Dortmund, prodaje sezonske karte po 1000+. Bayernova sezonska je cak 9 ili 10 puta jeftinija. Ali nema veze, nek se naviknu, "odrat"ce ih i Bayern, ali na terenu :))
@TheSuccubi Sezonske karte kupuju domaco navijaci koji ne zale potrositi parr na svoj voljeni klub, nisu oni cigani ko bavarci. Pisam ti se na bayern :)
@error091113 Ako cemo po tvojoj logici, onda im ne treba biti zao da kupuju za svaki utakmicu posebnu kartu, klub ce da ima onda vecu zaradu :)) Nego ko sto rece Uli, bolje je zaraditi 2 milliona pregovorima, nego navijacima, ali sta ce smrad iz Dortmunda?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja stvarno ne znam kako ih nije stid potpisuju basloslovne sponzorske ugovore sa sponzorima, tolike pare uzimaju od tv prenosa... A brutalno tjeraju one zbog kojih bi trebali da igraju ....Navijace.