Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Sedine al daj Boze da zaigras u boljem klubu.
Ovaj će završiti u Azerbejdžanu ili 2,3 Njemačkoj ...
Opet bolje nego u ovoj kukuruz ligi igrati! Da se razumijemo, krivo mi je što Sedin - sinonim borbenosti i požrtvovanosti ide ali mislim da mu je to bolje, egzistencija je iznad svega a nju teško da može osigurati ovdje! Sretno Kapitenu! ;)
Nemoj samo u Zelju molim te Zeljo ne potpisuj ga .........
po logici našeg kluba bolje je imati 25 loših nego 17 dobrih igrača.Zar se nije moglo za novac koji će se dati nekom crnogorcu i još takvih ti par "pojačanja" kojih će dovesti povečat plata hadžiću,torlaku.Produžit ugovore Haurdiću i Radovcu(za 2-3 godine ga mogu prodavati za milijone eura a ne slijedece za 500 000KM).Valjda mi je logičnije da se sa mladim igračima potpisuju duži ugovori da bi se mogli prodati a ne na 2 sezone ili čak i jednu i odu za Đ.Uštedjeli su neki novac raskidanjem ugovora sa onih šest,za to se može povećati plata kvalitetnijim igračima a 2 igrača prodati i imati kvalitetniji tim.Sa puštanjem Hadžića za đabe u izraelsku ligu i Torlaka ,kupovinom radulovića i takvih ne vjerujem da možemo slj. godine očekivati i evropu,jer ko će da nosi tim?Džakmić?Jedva da može i odigrati utakmicu,msm nemam ništa protiv njega ali nije kvalitet kao prije.
Paša sretan ti put Da Bog da da sebi zaradis za zivota Vidis da su nam naki soljanini poceli pjevat po stadionu Vidis da naki ređepagici spediterska mafija hoda po nasem ćilimu IDI BRATE VOLI TE JASENKO HORDE ZLA
Da, to sa Šoljaninom im neću nikada halaliti! Pjeva: "Zajedno smo rasli, grade ja i ti..." GDJE SI TI RASTO PIZDA TI MATERINA?! Šta mi sebi dopuštamo?!
vladimir.raguz.1 Gdje si ti prije kidao glave IDIOTE
vladimir.raguz.1 Gdje si ti prije kidao glave idiote
E cuj raguz JEBO LI TI martin sina malog
Potukao se sa Nemanjom Zlatkovicem i Sarajevo ih otjeralo ;)
ko zna zna
U Tursku idi
ide u werder bremen
Ovo vezano za Torlaka ne kontam? Koji je razlog da ga tjeraju? Mislim da je loš potez bio predaja kapitenske trake Džakmiću? Niti je Džakmić opravdao ukazano povjerenje, niti je Torlak bio zadovoljan. Nešto se čudno događa.
Mafia brate U potpunosti se slazem s tobom al nije cudno Vec odvratno Brate
Nećemo ga mi, NJEGA pitari vole :)
Ode nam Njanjajevo u drugu ligu :)
Sta uradi Dino dragi
hehe evo zamjene za pujola samo da ovu vjest cuju iz barse :P
otidji u zelju kao sto se prica , glava ce ti biti otkinuta i tebi i tvojoj obitelji
Kakve gluposti pričaš... ccc
nisu gluposti nek ode tamo treba mu glavu odsjec i tacka
PRIKAŽI ODGOVORE (5)