Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako je neko zaslužio poziv u repku, onda je to Semir Štilić
Pape zovi čoeka vakat je...u paketu sa Zukom :)
Moze on osvojiti i ligu prvaka ali pored amidzinog zlata ne moze dobiti priliku, ipak je on dao gol za veliki 'ajduk
Mogao bi neko teletu poslati kasetu
Pape da zna internet koristit sad bi 9 bodova imali
Sušić bi trebao provjeriti jos neke igrače iz inozemnih liga: u Češkoj ima 10 ak naših igrača, u poljskoj nekoliko, u LA Galaxiju igra jedan zanimljiv igrač , zatim Dino Arslanagić, Zukanović, i prije svih Semir Štilić. U odličnoj je formi i dao bi mu šansu prije nego Ibiševići, na stranu njegove zasluge i onaj gol u Litvaniji , Vedo nije u formi vec duže vrijeme.
Da si u Hajduku bilo bi nešto od tebe:)
Tanko Štiliću, visoki su kriteriji našeg stratega. Da si bar ko Brozek 3 komada dao. Ovako još mora Safet da te ispita za zaključnu ocjenu.
Ne, ne i ne... Tino je KING!! Šta nam znače Štilićevi golovi kad Tino onako lijepo uprazmo trčkara cijelu tekmu??? I znate kad će Tino dati prvi gol za repku? Onda kad Safet i Sejo dogovore prijateljski meč BiH - Hajduk.
Pape nije gledao Štilu, kaze nije bilo struje e moj pape nije sve u parama vozni bolan Štilu ako je iko zaslužio poziv zasluzio ga je ovaj momak
Dzaba kad je evo tino dao slaven belupu
naravno pape dalje slijep i glup
Pape zovi čoeka vakat je...u paketu sa Zukom :)
To sve pada u vodu jer je Tino dao gol protiv Slavena sad su se učvrstili na trećem mjestu hahaha,,tabela,,1 Dinamo 31 2.Rijeka 28 3.Hajduk ,,19,, ahahaha joj stomak me zaboli a čovjek otjera na klupu igrače iz ,,lige 5,,
Volim Papeta samo sto ne zove Štilića u reprezentaciju.
Slab je i spor. Nema ni dobru tjelesnu gradju. Potanke noge ima. Dovoljan je za ligu gdje i jeste sada ali nije reprezentacijski materijal.
Eto nek je tin-tin-Timmy za reprezentacije. A nece ga susic pozvati namjerno zato sto ide u kontru raji. Papak je to tvrdoglavi.
Pa da raja zna bolje raja bi bila na mjestu Safeta Susica.
Sven Tino je bolji od njega,jer naš veliki PAPE misli da nema potrebe da zove ovog momka.Pa ce sutra pricati kako on zna da postavi hadzica u odbranu tako neke slične stvari,igramo bez lijevog beka.Al Pape zna da to nadomjesti jer on je profy .Svaki go primamo preko lijeve strane.