Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo moze samo Remi Gaillard !
@ocam\' Al bi ti kloc zato bocno staru isprve...
šta god da je dobro i zanimljivo vama je montaža. čovjeka su snimali kako vježba preciznost (dok je još bio u aston villi). igrač od kojeg se očekuju dobri centaršuti to mora raditi na treningu. u čemu je sad problem?
ovo je fotomontaža, a to su izjavili i čelnici Liverpula koji su na osnovu ovog snimka i doveli igrača. Spot je napravljen u markentiške svrhe...
Kloc,nije imao nijednu asistenciju ove sezone i da on ovo pogadja,nikadd
dokaz da je ovo montaza je trava, pogledajte dole i vidjecete kako travnjak nije isti na poli na kojoj on stoji i na poli sa njegove desne strane :)
Nekad me stvarno zadivite vašom sposobnošću... Mora da je teško baviti se novinarstvom sa tako teškom mentalnom retardacijom...
Montaza 100%, pogledajte na youtubu, frajer je sve objasnio i pogledajte opet video....
navijac sam liverpoola ali ovo je fotomontaza na osnovu ovoga amerikanci su ga preporucili dalglishu da ga dovede kakvi idioti a inace na source.ba je pisalo da je ovo fotomontaza.YNWA!
klocu procitaj taj tekst sa Soruce.ba koji ce ti izaci kad to upises u pretrazivac jer se ne moze link postaviti ovdje radi filtera i bit ce ti jasno
ja prosto ne mogu da vjerujem da neko, pod uslovom da ima vise od jedne (brojem, 1) mozdane celije moze vjerovati u ovo. necu da prihvatim da su oko mene toliki nepoznavaoci nogometa, da ne bih trazio neki precizniji a prostiji izraz.
Bas su vlasnici Liverpool/a doveli nekog na osnovu video snimka, pa daju milione ne deset maraka pa da gledaju klipove i dovode igrace glupani jedni
Vlasnici Liverpoola doveli igraca na osnovu montiranog snimka to upisite u pretrazi i bit ce vam jasno koji je ovo jad od novinarstva
Halo, novinari, vi kao da ste iz doba Stare Grcke! Vijest je stara koliko i sam grad Hvar, a to sto ste vi napravili pricu gdje je nema, tacnije tema ste pogresno prepisali sa drugih portala, govori dovoljno o vasoj povrsnosti.
pogledajte travu, na desnom dijelu ekrana gde se Downing nalazi i gdje su mu lopte je trava sisana na strafte i onda jednom crtom odjednom trava kao sa livade (lijevi deo snimka na kom su kante...)... takdje sjenka lopte nestaje na pola puta..
Ovaj sarajevo-x kasni stoljece...clanak objavljen davnih dana i davnih dana dokazano da je montaza! Al eto..ima budala da citaju i vjeruju ! :)
@ocam a džeko je kralj, a to što je bošnji svako bolji od sunarodnjaka je mutacija mentaliteta koje se nećemo moći riješiti narednih 5 generacija. pogotovo ne takvim komentarima.