Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
steven gerrard je zasigurno najbolji igrač na svjetu c.ronaldo mu nije ni di koljena
jes\' al\' na drugom mjestu: naime, odmah iza C. Ronalda !! i to MOZDA ! jer je i Messi bolji od ovoga , npr. ! :ppp ima ko bira najigraca.. to neka ciko zidane za sebe prica i nek\' se ufati baguette-a, :).
ja se slazem sa zinedinom i kao sto svi znaju on je bio naj igrac svijeta i naj igrac svih vremena za francusku tako da svaka njegova rijec meni je istina kao i ova za gerrarda hvalaaa
NE slazem se sa Zinedinom ni 0%......C. Ronaldo je najboljiiiiii shvatite vec jednommmmmm..........kakav Steven Gerarrd i ostali.....RONALDO....RONALDO....RONALDO.....NAJBOLJIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!! :) (:
giovinco je nabolji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! forza juve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
treba da vam bude cast sto imate priliku da me gledate... PS:hvala mr.Zizu PS:fack man utd
mozda i jest.............
koga briga za liverpool, prica je o gerrardu samo a sa zidaneom se slazem 100%
Zasto je najjadniji? I zasto onaj ko ih voli nije normalan?
Onaj koji ih voli zna sta valja! jakaoja ti si klocina..
Liverpool je najjadniji klup na planeti. Onaj ko ih voli nije normalan
Slazem se sa gospodinom zinedinom
a nosonja?
....mudro zbori zinedin.... slaGam se naravno .... :D
Sasvim tacno, iako je mali Messi cudo jedno, Gerrardov impakt na Liverpool je neopisiv.