Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al ovi kad se ubace sa hadisima xD xD
Vedo je legenda... pricat ce se o njemu na dugo i nasiroko jos puno i bezobrazluk da smo njega zaboravili
ja volim ramizovu mater :P
ma upravu si ti,ali Bogami nije Vedo nas zaboravljen...ali nekako nema ga u medijima, ljudi nemaju sta da komentarisu o njemu, ali zna se, dijamant je nas Vedad, kralj....zvijezda...volimo Vedada Ibisevica, kao I Dzeku, Misimovica, Supica....sve zvijezde nase reprezentacije koja sjaji jace od galaksije
JA DO SAD NISAM DAVO KOMENTARE, EVO DA DAM I JA. VOLIM VAS SVE I POZDRAVLJAM
alo nogometni strucnjaci jeste li znali da dzeko svaki dan cita ove komentare i osobno mi je rekao da ce razmotriti sve mogucnosti koje mu pisete. zato pisite da ide u milan,arsenal,barcu itd.. pa kojih navijaca bude vise bilo za taj ce klub i potpisati
definitivno treba da ostane u wolsburgu i digne sebi cijeni, a i volsburg ce ga vise placati, sta treba da ode u milan i igra za mizernu lovu od 2 miliona godisnje....
Fakat ne kontam što vam smetaju tekstovi o Džeki, pa samo Armija BiH je više za BiH uradila od ovog momka. Hoćete gaća od Britney, Deenove FB prijatelje, šta je Tiesto tražio za doručak i anđeoski glas Susan Boyle? Ili je novinarski posao da prenosi nebuloze i replike Dodika, Tihića i ostale polupismene pseudoelite?
@abc: Takvi su mediji svuda, ne samo u BiH. Švedski mediji samo pišu o Zlatanu Ibrahimoviću kao da niko drugi ne postoji, iako frajer nije dao gola za reprezentaciju već godinu dana.
ovaj momak zamijenio ronhila u glupim vijestima balkanskih nazovi medija. namjerno sam napisao balkanskih, jer bosanski su samo kopir masina srpskih. ah, umao zaboravi, barcelona se interesuje za njega.
je.bo vam džeko sve po spisku više!
bolje mu je da ne ode u milan, italijanska liga je s*anje. realno gledajuci, najbolje bi proso da ode u arsenal, ako ga vec traze, tamo najbolje prolaze mladi talenti i samo postaju jos vrjedniji.
Šteta za Džeko so Wolfsburg nece da ga pusti...prelazak u Milan bio bi mu VELIKI plus za karijeru! Ali nek nastavi sa ovakvim rezultatima i otici ce on u Milan ili neki drugi veliki europski klub!
@hadis ma nek si ti odmah ubacio sta je neko nekada davno rekao....halo ljudi....21. stoljece....
joj ovog lika sa hadisom, sta ti je covjece ne dangubi po internetu idi ibadeti, sta pametujes po internetu pogotovo, i to na mjestima gdje nema govora o hadisima. ti si izgleda pod upalom vjere. Idi umi se!!!!