Komentari (323)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za 20 godina će Srbi spjevati epske pjesme o pobjedi u Portugalu.
u RS na tv pobijedila srbija :P, tako dodik rekao...
Hahahahaha :))
LOSE SU IGRALI LOSE TOTALNO SRAMOTA BORBENOST NA TERENU KATASTROFA
Stvarno ne znam cemu ovolika medijska pažnja za poraz Srbije. Izgubili su nemaju ama baš nikakve šanse za prolaz dalje. A mi se trebamo brinuti kako ce nasi Zmajevi igrati u preostali 5 utakmica. Ne zanimaju nas drugi samo Bosna i Heregovina !!!
Gledao sam utakmicu na rtrs-u..,,Ronaldo nije imao svoju večer,,šteta što komšije nisu iskoristili to,.. ali ,podsjetili su me igrom na naše ,,,previše respekta prema protivniku i premalo želje ,,premalo trke ,,
Ja smatram da broj komentara na igru Bosne i poraz Srbije niposto ne smije biti niti problizno isti. Valjda mi je draze prokomentarisati Bosnu nego Srbiju. Jos nesto, NIKAD se ne nemojte tudjoj nesreci smijati, mozemo se naci u istoj situaciji.
Zato srbija ima onu poznatu pjesmu "TAMO DALEKO".
Halo nacionalisti smanjite strasti ! Srbija moze zahvaliti svojim navijacima 3 izgubljena boda u Beogradu i takvi navijaci nisu ni zasluzili nista ! Drugo igraci srbije su ok i drazi su mi od Portugala za koji me vezu dva puta ruzna sjecanja. Srbija mora otjerati onu bandu iz saveza i ti ce u top 10 i trenutno su tu sa nama rame uz rame po kvalitetu to je u pet deka ! Opet ponavljam nacionalisti sikter !
Pravo da vam kažem j...e me se za Srbiju. Dok god se ne otarase korupcije u savezu i huliganstva na tribinama tu neće biti napretka. Ako i budu dobro igrali huligani će im oduzimati bodove.
Ogorcena borba izmedju Srbije I Armenije za zadnje mjesto na tabeli. Naprijed Srbija, vi to mozete.
Sta ako BIH i Portugal zavrse na 3.mjestu ? Baraz? Portugal? Ko se zadnje smeje...
kuku lele
Upravu je bio Sinisa dok god Adem nepropjeva nema tu sa;lameta
Srbija i Crna Gora idu direktno al' na PARA-EURO, tj, takmicenje za one sa posebnim potrebama.Timovi im nesposobni,a navijaci mentalno poremeceni.
Jadni srbi i u regiji su čak najslabiji
de zovite ih na bajramski turnir, ahhaha