Italijanski mediji o "azzurrima"
0
"Sramota, nikad lošije! Lippi, ovo je tvoja krivica"
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ HVO itd itd pa dajte zar niste svjesni da su to e3tnici koji se pristavljaju ka hrvati. Tako su i zapoceli sukob 93. Koji vam je k**ac??
@hvo.uskoplje , dok ti budeš gledao Portugal, ja ću ti vrijeme provoditi sa ženskim dijelom porodice i šire familije. Pozdrav hvo-u
i treba im tako kad su to italijani igrali dobar nogomet?
Za ujana HVO-uskoplje, Di si ujane mamice li ti se naprxim! Haj na kafu u stari grad Mostara da te prisjetim kako smo vas je\'bali 90tih u Mostaru!
kad ostavi kuci nekog kao sto je Cassano, Balotelli, Boriello, Perrotta, Rossi, Miccoli a povede ove zombije iz juventusa...
E jest mi drago sto sve ove ekipe sto igraju odbrambeni fudbal ispadaju jedna za drugom... ako Bog da i Svicarska ce ispasti u grupnoj fazi.... A ekipa Australije mi je sve draza i draza... prije 4 godine izbacise Hrvatsku... sad Srbiju... ma cista ljepota.
hahah pa nisu vam to kvalifikacije pa da vam uefa da neke levatske sudije koje ce vam svirtai penal kad ga ne mozete zabiti, sikter kuci bagro niste trebi ni proci na svjetsko ni vi ni francuzi.... al eto uzitak je vidjeti kako se prospu ekipe koje na stelu odu na sp
sta dobijes kad kengur j.e.b.e. orla? srbina!
portugalici spanci servi slovaci urugvaj italijani SIMULIRAJU NJEMCI SU DZENTLMENI i ZNAJU IGRAT ALE ALE DEUTCHLAND! A BOSANCI, SLOVENCI I HRVATI IGRAJU PRAVI FUDBAL A NE MANIPULATORSKE PIC.KICE PODVALJICE RASISTICKE!
zao mi je za italiju i sloveniju , ali sam sretan PAAAOOOOOOOOOOO KRVOLOCNI SERVSKI ORAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ORAOOOOOOOOOOOOOOOO PAAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
@hvo.uskoplje \"baliyetine\" ti g.u.z.e sestru i mamu dok ti navijas za Portugal!
tacno mi je drago. ne moze se svaki put na guzove prolaziti dalje. bravo slovacka. ciao bella!
Bog im je vratio za Zidane-a... Najprljaviji su igraci...Sramota ce ih mozda spustiti na zemlju.
Jest mi vas žao ahhahahaa! Što neko reče, da je kako provlačit se kako ste i naučili, al ne možeee, nego laganini mrš kući u piXXX materinu i ostavite bolje repke na prvenstvu. ;))
Plači zlato plači osto sam na Rači.