Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma sol je u pravu,kad igraju lose nesta im ne smijes reci uvjek su ostali sreckovici
deri ga Mehmede...
Kakav Gomez. Samo dovode smotane kloceve koji fulaju 100% sanse. Luca Toni i Klose nisu bili nista drugo. Lik napadac ima iza sebe vjerovatno najjaci vezni na svijetu i zabija manje od Messija koji nije sam u spicu. E vala nije dovoljno dobar Neko kao Huntelar ili Lewandoeski bi zabili bar 10 golova vise. Joss od Elbera u Bayernu nijje igrao nikakav pravi napadac.
Šalstrom je bolji od Gomeza, imao je dosta suteva preko greda i vratnica,a kapetani su bili najbolji jucer.
Scholl je rekao sljedeće: \"Sjećam se utakmica u kojim je Gomez više trčao ali se ne sjećam utakmice u kojoj je trčao manje\" ! Istina Gomez se nije baš nešto oznojio.
je ovo igracina bila a jos se sjecam rijeci trapatonija kad je scholl igrao u bajernu a on ga trenirao izrevoltirani trapatoni losom partijom scholl-a \"ich haben fertig\" uvijek sam navijao za dortmund ali je mehmett scholl bio masina za davanje golova istinska nogometna velicina
Što bi bilo da je Pepe postigao gol, a da nije zatresao VRATNICU...ili GREDU?! :P
Zato što je rekao da je Boris Bilić najbolji sportski komentator na balkanu!
Svaka cast na konstataciji Shollu. Gomes ko i nas dzeko hoda po terenu a zabija iz svake 12 sanse u prosijeku nema setnje treba dres oznojiti a ne mislit da si bogom dat ...