Komentari (401)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najpametnije im je da počnu navijat za svoju reprezentaciju BiH, koja je svakako bolja.
ko kare da ne navijamo?
Jel oni su ipak iz Bosne :)
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Ja navijam za BiH, a ako muslimani misle da je to samo njihova reprezentacija,grdno se varaju! Jer ima nas i koji nismo muslimani,a navijamo za nasu domovinu! S toga nemojte islamizirati nasu reprezentaciju,to sto igraju vecinom muslimani mene i ne zanima,samo glup covijek se tim opterecuje.
To sto je vecina Muslimana u Reprezentaciji nismo mi krivi. Mi bi rado vidjeli igrace poput Subotica, Corluku, Jelavica... ali oni su izabrali susjednu Srbiju i Hrvatsku. Jesmo li mi krivi zbog toga? Reprezentacija BiH nikad nije gledala religiju niti etnicku pripadnost, a to su gledali vecina tih igraca koji su izdali svoju rodnu drzavu. Prema tome, nemoj tako ti Boga gluposti pricati kako mi zelimo "Islamizirati" reprezentaciju. Najvise su je islamizirali ti igraci koji nece da igraju za svoju domovinu.
nije da muslimani mislimo da je bosna nasa nego mislim da najvise neke iritira sto ljudi koji stoljecima zive u bih znaci pravi bosanci nepriznaju bosnu kao svoju drzavu. bosna nije muslimanska niti ce ikad biti!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Heheheh pa haman vise mi u Bosni navijamo za Hrvatsku nego oni dole u Hercegovini juce hodam kroz Tuzlu i vidim na autima pored Bosanske zastavice neki su zakacili i Hrvatsku sve je to jedna fina sportska gesta, haloo Bosanski Hrvati ne odustajte nije sve gotovo :)
vidi, vidi kako KIKS.ba prati hrvatsku utakmicu, masAllah i aferim !
čuj bosanski Hrvati u Mostaru, srcu Hercegovine to je nepravilna konotacija gospon Klix novinar većinu u Mostaru drže Hrvati iz Hercegovine, a nikako bosanski Hrvati. Hrvati Bosne žive u Bosni, a ne u Hercegovini
Budalastina. Hrvati su uvijek znali da im samo pobjede protiv Meksika i Kameruna garantuju prolaz. Tu se nista nije promijenilo, i oni to defintivno mogu, cak je i za ocekivati.
Navijam za BiH i Hrvatsku. Svi ostali koji to ne mogu, ja ih žalim.
Klix prestani potpaljivat ove primitivce u komentarima sa ovakvim dijeljenjem mostara na "zapadni" i "istocni".
tako je care
Klixovci, možete malo smanjiti entuzijazam oko 'splasnutih izgleda Hrvatske', znamo da ste gamad ionako :)
Ne kontam po čemu su im šanse manje, sa dvije pobjede idu dalje. Čak i da neriješeno igraju s Mexikom mogu proći s tim da dobiju Kamerun s dva gola razlike. Prema tome čisto provokatorski članak da bi ljude još vise nahuskali jedni na druge. Dok je ovakvih medija biće sve vise fašizma! Naprijed BiH, idemo Hrvatska!
Ne mogu proci ako ne pobijede Meksiko... mogu ako igraju nerijeseno sa Kamerunom. Ali u pravu si generalno, dvije pobjede garantuju prolaz, a obje ove reprezentacije su nize rangirane i objektivno slabije.
Klix=huškači i provokatori. Da ne bude zabune, Bošnjakinja sam i gledam objektivno na dešavanja.
A možda je ovo osveta jer su novinari klixa napadnuti u zapadnom dijelu Mostara..Sve u svemu, mislila sam da se jedino Avaz koristi huškačkom politikom.
Kako se postaviti prema reprezentaciji Hrvatske? Lično navijam za Hrvatsku, kao neko ko ima pozitivan odnos prema našim susjedima u Hrvatskoj. Vjerujem da i ogromna većina Hrvata iz Hrvatske ima takav odnos prema reprezentaciji BiH. S druge strane, odnos velikog broja Hrvata iz BiH, prema državi u kojoj žive je nekorektan i destruktivan. Kako se može navijati za neku daleku i nebitnu državu protiv vlastite? Postavimo li problem na neku drugu razinu, ovako: gospodo bosanski Hrvati "Da li bi više voljeli da se izgradi mreža autoputeva u BiH ili u npr. Nigeriji?" Odgovor bi logično trebao biti - da, izgradimo autoputeve u BiH, jer ćemo svi imati koristi od toga. Ali ne, njihov odgovor je - neka se izgrade autoputevi u Nigeriji, a mi ćemo se skupa sa našim komšijama u Bosni i dalje voziti makadamom. Sve u stilu, ma neka komšiji crkne krava, a meni je super sve dok Hrvatska ima svoje krave, pa makar je ja i nemao. Vrhunac gluposti i destrukcije. Oprosti im Bože, jer ne znaju šta čine!
Wyatt_Earp, protiv sam svakog izražavanja strasti kako bi se inatili onima drugima, ali tvoje i moje poređenje ima jednu bitnu razliku. Ja govorim o bosanskim državljanima, koji navijaju protiv vlastite države, države u kojoj žive, a ti govoriš o Bosancima koji se postavljaju negativno prema susjednoj državi Hrvatskoj, navijajući za Brazil, odnosno Tursku. To se, svakako, može diskutirati zašto je to tako, i ne branim ih, već naprotiv, ali upitaj i ti sebe, zašto je to tako, kod nekih Bosanaca! Ja sam navijao za Hrvatsku, a i večeras ću protiv Kameruna.
.......dobro si postavio neke stvari u unutar bih odnosima, ali je ipak sve prekomplicirano i ne baš tako jednostavno..........uglavnom, apsolutna većina hrvata u bih uglavnom je izgubila povjerenje u središnju državu.. ...zbog toga što većinski narod u bih nema tu vrstu socijalne osjetljivosti prema manjinskom narodu....nema one pozitivne diskriminacije odnosa manjina/većina.....od banalnih izbora za hr člana predsjedništva, revizija mirovina hvo-a pa do nerješavanja pitanja ratnih zločina nad hrvatima i etc..........i do čega to dovodi...do autodestrukcije i uključivanja sustava samoodbrane ma koliko to dobro bilo ili ne bilo, hrvatima iz bih če biti bliza hr kao država nego bih i to se jako, jako teško može promijeniti, a ovim odnosom bih prema hrvatima sigurno nikada........
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
http://reprezentacija.ba/9870-foto-dva-navijaca-iz-srbije-otputovala-u-brazil-navijati-za-bih
prolaze brazil i meksiko a hrvatska kao sto kaze simunic za dom spremna 😂😂😂
Polahko,polahko,još imaju izgleda,nogometaši Hrvatske,a navijači u Mostaru(hrvatske) nemaju,jamačno...
Polahko,polahko,johš ihmaju izglehda,nohgometaši Hrvatske,a nahvijači u Mostaru(hrvatske) nehmaju,jahmačno...
NEKA PATI KOGA SMETA, HRVATSKA JE PRVAK SVIJETA
Kamerun je.bi male hrvate uaaa uaaa uaaa