Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odoste vi poderanih gaca u drugu ligu gdje vam je i mjesto. ipak je sloboda bila standardniji clan prve yu lige nego recimo zeljo.
Korida u Gabeli
ovaj najavljuje koridu u Bjelimićima ..
skaratiti ligu na 10 timova pa nek ovakve zabiti igraju svoju papansku ligu
@ODIN Ima li Dine kod mame ti?
Redakcijo, nemojte tako o našoj ligi....., ima onih koji se furaju na tu ligu i titule osvojene u njoj.....
Da je Sloboda kupila ovu utakmicu ne bi rezultat bio 1:4 nego 0:1. Uostalom, nemaju love, da imaju kupili bi protiv Zvijezde. I u pravu su ovi sto tvrde da je Jasmin Imamovic sport u Tuzli zavio u crno naustrb kopanja rupa u zemlji i njihovog punjenja vodom, to je u potpunosti tacno.
bas se vidjelo ko je papak (spiker) a ko je osto poderanih gaca (GOSK) a ko ima boljeg krojaca i deblji konac (SLOBODA),ah ima BOGA !!!
Ja svaki dan idem poderanih gaća..nikad nisam izaš\'o u novinama.
ne daj mikrofon papku, moja Ines xD
Sloboda ostale neostala po bodovima ne pocinje iducu sezonu jer nece dobiti licencu za PL. Nisu trebali poceti ni ovu ali im se progledalo kroz prste. Isto vazi i za gosk. A zasto se ne govoti o pokrenutoj istrazi protiv svinjskog i kozare od strane UEFA-e???? (ili kako bi pametni bolo napisao UEFE...)
seljakluk do srzi .......!!!!!
Mesarima iz Tuzle koji se jedino naloze kada im dodje Zeljo i Sarajevo je odavno mjesto u 1.ligi federacije. Treba ligu smanjiti na 12 klubova i onda smece poput slobode, slavije, travnika, goska i jos nekih izbaciti. U Tuzli i Travniku jedino mozes vidjeti desetak pogibeljnih startova i nista vise i tako je vec godinama. Vanago istjerati iz lige i poceti igrati fudbal. Dok su ovi levati u ligi stagnirati cemo... Toliko vozdra...
HOĆEMO LIGU HERCEG BOSNE !!!!! ŠIROKI, ZRINJA, POSUSJE, GOSK, BROTNJO, ORASJE, BRANITELJ ...
sta ovo niko ne zna gdje je gabela
i ja se isto pitam gdje se nalazi gabela