Najveći talent u Švicarskoj
87
Spektakularan gol Shaqirija makazicama
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast !
Ma sta dobar! Odlican!
Dobar gol, samo sto ovo nisu makazice. Neko je na clipu napisao \"bicycle goal\", ali ovdje bicikla nema.
lijep gol nema sta ali sta mene najvise fascinira je taj fc basel. sveke godine imaju vrhunske igrace koje prodaju, petric, rakitic, kuzmanovic, papa ba, caisedo sad sakiri. pokazivaju odlicne rezultate. klub u kojem sve stima. jes da im je gazdarica ona milijarderka ali opet igraci su najbitniji!
Očajan si u svojoj depresiji i \"sivilu\". Preskoči malo kafenisanje i palamudjenje po kafićima i pogledaj statistiku; koliko klubova iz Švice igra REDOVNO u Ligi prvaka i Ligi Evropa i koliko puta je u zadnjih 20 godina Švica, sa tim istim Šiptarima, Turcima, Afrikancima i \"šešvicarcima\" igrala na evropskim i svjetskim prvenstvima i koje su sve reprezentacije pobjeđivali. Njihovi timovi su izbacili Man.Utd i pobjedili Bayerna, a taj isti Shaqiri će od ljeta da zaigra za veliki Bayern i uzima milione i da igra pred hiljadama gledalaca, dok će tebi trebati štela da ga gledaš na treningu, jer se sezonske karte za Bayern rasprodaju i prije sezone. O uspjesima naših klubova u evro takmičenjima (nikada nisu ni dogurali do grupne faze) i reprezentacije (koja već 28 godina nije nikada ni zaigrala ni na evropskom ni svjetskom prventsvu) ne treba trošiti riječi. Prema tome probudi se .... Ovakve golove nećemo gledati u \"velikim derbijima PL\" npr Željo-Donja Prdonjica ili FCS-Karanane
hvala ti red devile.ne sjećam se kad sam se ovako ismijao.
Šaćiri će ovako za koju godinu Srbiji u sred Beograda dati.Sad hoćel igrat za Švicarsku il Kosovo odlučiće sam.
ebo ti ligu u kojoj je LUZERno drugi na tabeli i s.i.p.t.a.r najbolji igrac
haha, luzeni je drugi lulz
Ma nije je golman ni vidio .. :D
ni svicarci nisu sto su nekad bili
@koter ma ja , nista posebno.Mislim stvarno moze ovo svako izvesti iz ove pozicije ....
Mauri http://www.youtube.com/watch?v=lpJT0zLmJX0&feature=related
Dobar je i ovaj od Mauria za Lazio sinoc protiv Napolia http://www.youtube.com/watch?v=YC2AV_JIYeQ
nista spektakularno, nisu prave makazice!
@Red Devil hahahahah ZNAM DA SAM PROPAO, ZNAM DA JESAM, PROPAO SAM.. haahhaha :D koji car, vitez ljubavi
danas ga kupujem, sutra je u zelji