Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj jesi 'neutralan' novicarcicu....bakljada je navedena samo kao bakljada a na jugu podignuti plavi i bijeli papiri pola-pola bez ikakvog idejnog rjesenja su oznaceni kao 'fenomenalni'....
Seljačine,dovedu djecu na tekmu da udišu dimove, pa za par godina kuku plućne bolesti i rakovi. Zašto se ne ugledaju na europske timove koji bez pirotehnike podržavaju svoje klubove? Ali hvala Bogu nisu svi navijači ovih klubova ovakvi.
bolji zeljini
Pa samo to i valja na derbiju - navijanje. Igra je takva da me cudi sto svaki put ljudi nasjednu i odu na utakmicu. Ni "f" od "fudbala".
Novinar koji je stavio ovaj naslov je baš za žaljenje jadan!
boljanam je koreografija plavo bijela
Lijepo izgleda, to da. Ali fenomenalno? Ne baš.