Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna zauvijek
Oni su nasi ponosi ! BiH 💛💙
Sad i ne cudi sto agresorsko-genocidna gamad bali i pjeni na Edina Dzeku Bosanskog DIJAMANTA......
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Digni se iz pepela, kao 100x do sada, sad s mirisom ljiljana... Ljubavi moja!
Da te volim duša zna, draga moja Be i Ha!
hehe..yebote, za Svijet ste jos uvjek 'spaljeni' Pa se vi ponovo zayebavajte sa Srbima
Ne prdi,nema više haubica i oklopnih korpusa JNA,sada ni roštilj više ne možete spaliti
Usporedite komentare sa ovog clanka i sa onim o susicevog novog ugovora , tam pise dzeko, itd nista neznaju a ovdje dzeko dijamant,igraci najbolji itd.ne razumijem ja ovaj narod sa ovog podrucja.
VOLIM TE BOSNO!!!
Jos samo da su ,,spalili,,i svoje protivnike.....
Sad i ne cudi sto agresorsko-genocidna gamad bali i pjeni na Edina Dzeku Bosanskog DIJAMANTA......
djeca koju ste vi s kupa sa sudijom i 8 minuta nadoknade s*** da ne odu na prvenstvo
Zao mi je sto nismo pokazali vise jer smo mogli, ali sto diletantnim greskama Papeta sto amaterskim sudzenjem debila sa Novog Zelanda i losim igrama pojedinaca koji uvjek kad je najvaznije zakazu NISMO!! Steta....
kad vidis ovu kostariku kako se cijelo vrijeme bori ravnopravno protiv velikana , prvo u grupi od italije,urugvaja,engleske , pa nabiju grcku sa igracem manje , pa evo 80 minut protiv holandije 0-0 a imaju realno ekipu slabiju od nase 3 puta , onda shvatis koliko je safet s*** stvari , on cijelo vrijeme samo sudiju spominje i izvlaci se na njega , nece da preuzme odgovornost , a ovi ljudi ne posminju sudije nego dokazuju gigantima da ih se ne boje na terenu !
Tek sad vidim kako lete godine kao da je juce bilo Europsko prvenstu u Poljskoj i Ukrajini,,,
Nogometne reprezentacije Tuzlanskog i ZE-DO-SA kantona, da se ne bi lagali...
@smisao.besmisla tvoj problem što se lažeš
a šta bi na ovo rekao m.dodik????????????????? vidim bika kako pjeni......... :-) sorry, na komentaru , morala sam!
Bice ako bog da puno bolje u buducnosti, ovaj put smo imali peh da je se selektor docepao ganje ili je se razbolio u glavu drugog objasnjenja nema za ono "eksperimentisanje"
Iz pepela iznuknula, kao zvjezda zablistala, domovina Bosna moja kao sunce zasijala... Evo kako je ramazan poceo u tzv rs-u od muke ne znaju sta ce pa provociraju ljude koji idu u dzamiju a uskoro ce biti i napada na vjernike al to oni iz straha i kulavicluka jer znaju da Bosnu razdjelit ne mogu...
I krv svoju za Bosnu moju.
Muchas gracias por estas palabras!