Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
karike
Glupost, nema on sta trazit u Barseloni, igrac koji zabija golove samo amaterima, u ligi prvaka u karijeri nema 3 gola a isto tako i u derbijima italijanske lige....
tako je Ines, ostajemo najbolji..... :) pozzzzzzzzzz ;)
Ibrahimović, poznato mi to odnekud! Da nije on iz Bosne
kako god BARCA ostaje najbolja zauvijek :)) @sk znam tee :) ines :D
\"Sva su trojica nogometaša uključena u razmjenu 28-godišnjaci (rođeni 1981. godine). Interesantno je da je čak i Brazilac Maxwell, koji je transferom iz Intera u Barcelonu prije nekoliko dana zapravo inicirao posao oko Ibrahimovića (obojica imaju istog menadžera, Mina Raiolu), rođenog 1981. godine.\" Najgluplja izjava ikad!!!
da, znam da ide na posudbu ali ipak to je previse...i mislim da ne treba da se vrati, u Arsenalu dobar je bio al kod nas nije nista pokazao, cekali godinu dana od njega nista, tako da bolje da ostane tamo, al ak se mene pita bolje da njega prodajemo Interu a ne samo na posudbu, tako da onda ce biti Etoo pa + 40 ...sto mislim da do negdje to nije loso, jer ipak ce sad Zlatan biti motiviran, i hoce da osvoji sve, ukljucujući i Zlatnu Loptu ;)
nije ibra za barse niti vrijedi koliko eto a kamoli 3 puta vise
@sk, Hleb ide samo na posudbu, vraca se za godinu dana. Etoo mozda vrijedi 30 miliona + 40 miliona u kesu = 70M. otprilike to i jeste Zlatanova vrijednost na trzistu (ako Kaka vrijedi 60 a C.Ronaldo 100miliona)
ma samo polako, ne svađajte se hehe... jeste, lakse je zabiti golve u primeri nego calcio Mislim da je to vec gotava svar, Ibra vec je nas...ali ipak mislim da su to previse.... Etoo +40 i + Hleb ...hmmmm... al ako je sve istina onda mogu samo reci da sam sretnaaaaaa.... :)
Nesto mi se bas ne svidja ova vijest... ali opet kad malo bolje covjek razmisli, fali Barci visokih igraca, tako da bi ovo mogao i biti pun pogodak. Vidjecemo.
Pa opet su jeftino prosli, Real dao 200 miliona za tri igraca, Barca 40 i Etoa a opet imaju bolju ekipu haha Messi, Iniesta, Xavi, IBRA... to je pravi dream team a ne onaj frankestajn od ekipe u Madridu :D
e moj majmune ti nemas pojma o zivotu nisi nikad gledao milanski derbi izgleda ili kad inter igra protiv engleskih klubova
posto je skysport objavio istu vjest onda tu neceg ima
tek kad se ibro vidi sa barsinim dresom na promociji onda cu povjerovat a ovo su sve špekulacije