Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad bi se napravila rejting lista, potroseno-rezultat bundesliga bi bila daleko na 1 mjestu. nevjerovatno je da je bundes liga na 3 mjestu a trose 5 puta manja od talijana, jedino Bayern malo vise troska ali i oni su \"stisnuti\". a sto se tiče engleza, to su moroni da ih nema, reprezentacija ima je svetinja, a u glavnim klubovima kolo im vode stranci, nikad engleska rep nece nista ostvariti ovakvom politikom.
rengikng ili rangiranje knjizevnici?
Kakav vam je ovo novinar, u vijesti o meksickim prvoligasima pise \"DVAMA BODOVIMA\" a ovdje: te će oni iduće sezone u Ligu prvaka krenuti s 3+1 klubom, a Talijani samo \"S TRIMA\". =D
a Bundesliga je plafon
Spanci trenutno imaju najkvalitetnije klubove, ali je Engleska Premier liga je mnogo dinamicnija od Spanske
Engleska liga fol najjaca na svijetu a svi poispadali u cetvrtfinalima, jedini Chelsea ostao. Manchester United 2 puta nadigran od Athletic Bilbao-a, e to je vic.
engleska najjaca liga na svijetu....ovo postaje vic