Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vama obojici treba kuromicin.
kakve majke ti veze ima kreatin, pio sam kreatin u preporucenim dozama i fakat ne vidim kakve on ima veze sa srcem, srce jeste misic ali ne pripada vlaknastim misicima. mozda si mislio na l carnitin ?
Samo uzmi kreatin... nece te srce izdati ali ce ti se jaja loma osušiti :D pa biraj : ZIVOT ILI JAJA ?
ccc, vise covjek ne zna smije li se sportom baviti. svega mi ja idem u teretanu ali tacno me bude strah i trenirati kad svako malo cujes kako je nekog sportistu srce izdalo. proljece i ljeto mi je predvidjeno za trcanje, vise ne znam ni bil trco.