Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad bi uefa nas pogledala :D
Treba oduzeti Realu sve trofeje zbog pomoci sudaca
Aj ne rise.
To se neće desiti jer UEFA zna da je glavna baza fanova španskih i katalonskih klubova među neobrazovanim imbecilima u BiH.
Pa ko ce im igrati hahahahaha
Hoće li FIFA/UEFA sankcionisati Iserael kao što su Rusiju? Možda je Rusija okupirala teritoriju Ukrajine ali su se ovi branili i to je rat, ali Iseronjel ubija bebe.
Barcelona se zalila na sudjenje? Je li to skrivena kamera?
Prije će se BiH kvalifikovati na SP i EP, nego što će španskim klubovima biti zabranjeno učešće u evropskim takmičenjima, a Španiji na EURO 2024! Svijet funktioniše na principu interesa (novca, dijamanata, zlata, nafte, trgovine oružja, heroina i kokaina, prostitucije itd.) i nema šanse da će neko ko sjedi tamo u UEFA i FIFA izgubiti 50-100 mil. eura zbog gluposti. Zamislite, Liga Prvaka bez Real Madrida koji ima najjači sastav Planete Zemlje hehe
,@Genauso Čelnici Barcelone nikako da shvate bio jednom jedan Messi i bili su u vrhu a sada i ubuduće biće jedna zlatna sredina.
@User807 Ja također navijam za Barcelonu, ali to je njihova surova realnost. Možda za nekih 5-10 godina opet budu u vrhu evropskog fudbala kad neki novi klinci se razviju, neki novi Xavi, Iniesta, Busquets itd.
u BIH stanje sasvim ok i redovno :D