Komentari (244)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izuzetno takticko nadigravanje. bilic - covjek utakmice, 10-ka cista. nazalost, uhvatili su ih na kraju, neuspio offside. hrvatska je imala bolje sanse, ali neiskoristene. sve u svemu, odlicna igra. cestitke hrvatskoj reprezentaciji. steta samo sto su malobrojni navijaci pokvarili sveukupni utisak.
Komsiji crkla krava
Ne mogu da vjerujem sta citam?? Niko se od nasih dragih zemljaka ne sjeca kada je BIH igrala sa Spanijom u nekim kvalifikacijama za jedno od prvenstava..Vodili mi sa 1:0 i utakmica produzena 5 minuta..Sviran je kraj poslije 7 minuta kada su \"veliki\" Spanci dali go za 1:1..Iskreno, ne znam kako su se nadali da ce proci Spance?! JA bih najvise voljela da je Hrvatska izbacila Spaniju jer mi je njih na vrh glave, da im sudije odavno pomazu jer su neki kkuuura..c od ovce..BiH je izgubila od Portugala u barazu, jer ako se ne varam igra drugi najbolji igrac danasnjice..zamislite prvenstvo bez njega? Ici ce nekad i Bosna :) Moram reci i za rukomet..igrali Bosanici i pobjedili u drugoj utakmici sa 9 razlike Njemacku..jednu Njemacku..Zeznuli se sto su odigrali prvih pola sata prve utakmice lose..ali da jedna Njemacka ne prodje da ide BiH..Daleko smo mi od toga, ali ne treba odustajati..Nekad ce i sport biti na prvom mjestu u odnosu na pare..Pozz BOSANCIMA I HERCEGOVCIMA :)
kod 1-0 za Španiju Kemo Ahmetović izjavi da ništa ne znači i da Hrvatska zabije.....Pa stvarno ne znam kako se ovi komentatori pripremaju za utakmicu. Svak ko prati ovaj Euro zna da se sa 1-1 zatvara krug ŠPA. ITA i HRV 5 bodova i isti međusobni omjer što znači odlučivala bi ukupna gol razlika i Hrvati bi prošli.....ali nažalost to neznaju na FTV novinari, voditelji i urednici....pokvarili su dobru utakmicu....VRATITE NAM BAHU TOPALA....
Senad Hadžić leži bolestan u Jordanu, jede hljeb i so
Hrvati su odigrali fantasticnoni, spanija je bila bolja ali oni su svjestki sampioni. Kad je pocela utakmica bio sam neodlucan u navijanju ali kako je vrijeme prolazilo sve sam vise simpatisao hrvtasku da bi na kraju iskreno navijao za njih. To mi je potvrdilo vecina mojih prijatelja jutros i sinoc nakon utakmice. Ispali su hrabro. Cestitke jos jednom
E ovako vidim da se mnogi vesele,pa izgubili nema sta kuci ali vi nikad necete biti na ljestvici na kojoj smo mi....a ja vas ne mrzim jer imam curu dzenitu iz Sarajeva radi u Nokia pa ako svi zelite znati ja se svetim samo nad njom zato joj je veceras s.... kao majska ruza rascvjetana.....ostajte dobro u tim nastambama vasim
Nastadose od srba koje mrze sada, onda su se kroz istoriju priklanjali hrvatima (hrvatsko cvijece). Najvise vole tursku koja je u aziji, velicaju nepostojecu drzavu, koja se silom odrzava koja je uvijek bila polu hrvatska polu srpska. Malo izgubljen narod sve u svemu, da nas bar oce pustit pa eto im 23.5% i da ode svak svojoj braci. A ne treba cudit tolika zavist uopce.
Bosnjaci ucite historiju i naucite da su muslimani bili pripadnici us.tasha u velikim brojevima. Toliko ste g.lupi da je to nevjerovatno!
Najsmješnije od svega mi je kad bošnjaci nazivaju hrvate ust.ašama.. Moj did iz širokog mi je uvijek pričao da su njegovu ust.ašku jedinuci sačinjavali bošnjaci 70 %.. Polovica ovih balavaca da se malo bolje informira, shvatila bi koliko im je u familiji predaka bilo u ust.ašama... Pozdrav iz zg-a..
JESU JESU NE POLA NEGO 90% POSTO SAMO SANDZAK SAMO SANDZAK SAMO SANDZAK.....
Da nije ustaskih zlotvora i koljaca bilo, sada bi zivilo 5 milliona bosnjaka u Bosni a ne 2 milliona. Navukli ste nas u rat protiv Srba, Njemaca, Rusa i Amerikanaca majku vam ustashku j.e.b.e.m.
Moj djed je bio ust.aša, i kome to smeta, neka me poljubi u guzic.u.. Četn.ici mu poklali u fojnici roditelje, braću i sestru, i on se priključio crn.oj leg.iji kako bi se osvetio četnici.ma.. A i inače pola bošnjaka je bilo u ust.ašama, tako da moji bošnjaci, ne rise te..
Hvala dragom bogu da ustashe ispadoshe, to je ljudsko smece, to se vidilo i po njihovim navijacima.
Joj kad se sjetim one kukavelji 92. Mi došli da se suprotstavimo četn.icima, a u sarajevu tzv. \"bošnjaci\" cvijećem kitili tenkove jna.. Armija Bih uspostavljena tek nakon pokolja muslimana u zvorniku i bijeljini.. Jadni moji naivci, vi postojite zahvaljući hrvatskoj, upamtite to...
Izreke nepoznatih: \"BH katolici su najnafuranija i najiritantnija nacionalna manjina na svijetu!\"
Čuj muslimana što prebacuju hrvatima za ustašluke,pa gospodo draga najveće ustaše u doba NDH ste bili vi muslimani.