Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od mogucih 56 mjesta bih je 57.
Ti Cobani tukli Srbadiju pred SP nije Sala
OPROSTITE MI I POMOZITE MI. BOLESTAN SAM I TREBA MI POMOC.
AKADEMIKU dabogda nemo za orbit zvaku jes me cuo krme kopilansko!
Kako je lijepo vidjeti ove komentare i ovu kulturu dijaloga. Ne znam ni zašto uopšte postoji ova opcija komentarisanja. Mi nismo jos uvijek spremni za slobodu govora. Tema nije ni bitna (politika, sport, zdravlje, ljepota, vrijeme, itd.), uvijek se svodi na jedno te isto.
mene stid kad vidim novi zeland ispred nas
ovaj real BL evo glave ako nije iz celinca hudnik jadnik navija za klub iz BOSNE I HERCEGOVINE i zivi u gradu BOSNE I HERCEGOVINE a malumnik zivi u iluziji da je s one strane Drine
Ti kralju garant neces docekati, kao ni 7 generacija tvojih potomaka (500 godina je duuuug period)... Peace
@ banjaluka BL Misu a da si nekad bio na Borcu vidio bi da vartine zastave nema na tribini jer da je neko okaci ostao bi bez ruku oa bu dupe prao onim patrljcima od laktova... PS pisalo je i kod Sarajeva Jugoslavija pa vise ne pise....dodje sve na svoje...tako cemo i mi docekati dan da se rijesimo osmanlijskih chmaroljuba once and forever!!!
e bi fifi mater
Sta pise FK Borcu iz Banja Luke koju drzavu predstavlja sutra protiv Svajcarske Lozane ??? Tacan odgovor je : BOSNA I HERCEGOVINA . Ovi Bosanski Pravoslavci su stvarno bedni i jadni XAXAXAXAXAXAXAXAX
nasa reprezentacija bi mogla i bolje od 13. mjesta da je Krasic dao onaj go Australiji
IZ TEL AVIVA SE VRACAMO VEDRA LICA , KAO DA NAS VOZE MRTVACKA KOLICA .
Sanjaju samo o RS a kad ulazimo na granicu BiH samo se viore bosanske zastave hehehe....njihove entitetske dobile krila i otprhnule daleko preko grane hehehe..
Na kojem je mjestu RS bas me interesuje hehehe....