Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da genocidasi holandjani izgube mamu im pedofilsku y.e.b.e.mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Svim srcem uz Španiju. Holanđani su dozvolili genocid.
INTERESANTNA JE ČINJENICA DA ZADNJE 3 GODINE EXIT SE ORGANIZUJE U PERIODU OBILJEŽAVANJA GENOCIDA U SREBRENICI. DOK S JEDNE STRANE DRINE LJUDI ŽALE, S DRUGE STRANE ORGANIZOVANO SE PJEVA 3-4 DANA. EVO I PODATAK: EXIT 09.......(10-13.Juli 2008) EXIT 10...... (09-12.Juli 2009) EXIT 11......(08-11.Juli 2010)
“While Mandela was imprisoned, police arrested prominent ANC leaders on 11 July 1963, at Liliesleaf Farm, Rivonia, north of Johannesburg. Mandela was brought in, and at the Rivonia Trial they were charged by the chief prosecutor Dr. Percy Yutar with the capital crimes of sabotage (which Mandela admitted) and crimes which were equivalent to treason, but easier for the government to prove.[43] The second charge accused the defendants of plotting a foreign invasion of South Africa, which Mandela denied”. http://en.wikipedia.org/wiki/Nelson_Mandela Taj vas ulucni populizam i neargumentovani eksluzivizam, ste i vi i Gdja. Fadila mogli kao medij iskoristiti mnogo ranije i razviti komunikaciju sa nadleznim osobama u FIFA-a, a sa druge strane FIFA-a je Federacija medjunarodnih Fudbalskih asocijacija, tako da ne znam zasto niste jos prije godinu dana kada se znao datum finalne utakmice, kontaktirali Nogometni Savez BiH i zatrazili isto.
“Nažalost, taj dan koincidira s hapšenjem i izricanjem kazne na doživotnu robiju Nelsona Mendele i njegovih suboraca prije 50 godina”. Koliko god je sturo i jeftino obrazlozenje koje je doslo iz FIFA.e, i koliko god je jeftino da se sada javljaju raznorazni briznici u vezi problematicnog datuma, a taj isti datum se znao jos prije godinu dana, vas novinar bi trebao malo vise da cita i da procita ono sto je napisano. U tom obrazlozenju nije napisano samo o presudi Mendele, vec fino pise sa HAPSENJEM i izricanjem kazne koje je poslije slijedilo. Takodjer, fino pise njegovih suboraca, sto se veze bas za 11.juli kada su svi oni i uhapseni kako fino pise u obrazlozenju. On je cak uhapsen I osudjen godinu dana ranije, no kako su vlasti aparthejda ponovo iskoristili to kolletivno hapsenje vodja ANC-a, taj datum 11.july se istom simboliko koristi kao sjecanje na terror aparthejda.