Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim, Pjanicu. To se trazi - lucidnost, potez koji izbacuje iz igre kompletnu protivnicku odbranu i rjesava utakmicu. Jos da umjesto ovog egipatskog "Speedy Gonzales-a" uposlis naseg Dzeku...gdje bi nam bio kraj? Velika igra, Miraleme. Nastavi tako.
@lik5 Dzeko je apsolutno neopravdano zapostavljen. U to nema sumnje. Samo Dzekino prisustvo u ekipi cini Romu posve drugim timom, u pozitivnom smislu naravno: ubojitijim, raznovrsnijim, zavrsnim opcijama bogatijim,..., timom za vise respekta
@kikser000 na klupi uzima 5 miliona godisnje hahahahahahaha a ti se ispravljaj krive Drine na komentarima hahahahahahahaha je li sad vidis koliko si smijesan? hahahahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Džeko u drugim jezicima: engleski - Klupaman talijanski - Clupaone španski - La Kllupa portugalski - Klupinho turski - Klupoglu grčki - Klupakis holandski - Van Klupa belgijski - Klujpers ruski - Klupakov litvanski - Klupauskas češki - Klupička švedski - Klupsson finski - Klupanen mađarski - Klupađor rumunski - Klupesku slovenski - Klupačič albanski - Kljupa makedonski - Klupanski
@nevjerni toma masala, raja sa biroa bas ima viska vremena
banovicki - KlupO
bravo Miraleme. ti treba da igras za barcelonu...
Šta je ovo ba...niko ne spominje Baku, Fahra, Ronhila ....😩
Mislim da je Dzeko imo svoju priliku da se pokaze, ali nazalost se pokazao kao 3 opcija u napadu iza Sharawia i Salaha.. nije mu zadnja prilika ali sad ce skupljati po 20 minuta ovdje 20 tamo, jedino manje vaznije utakmice ili povrede bi mu omogucile vecu minutazu.
pjanke salah i el saravi dobitna kombinacija !!
Džaba sve kombinacije kad je Juve prvak.
U sustinu za Romu nije ni bitno jel' Dzeko igra ili ne igra. U napadu imaju puno opcija i isto bi dobili Fjorentinu i da je Dzeko igrao, kao sto su je i ovako dobili. U talijanskoj ligi postoje trenutno samo dva kluba koja mogu da se bore za titulu, Juventus i Roma. Roma je imala sansu dok je Juventus gubio na pocetku sezone, a sad im je kasno. Previse primljenih golova i tanka odbrana. To napad ma kako dobar bio ne moze da kompenzira.
vučica ujeda naplitanke
@Svercer mislio sam na tabeli
kako dobro igra Pjana..
A GDJE JE DZEKO ??? (KLUPKO) ??? UGLEDAJ SE NA EL SHAARAWYA SINKO MOJ...MUSLIMAN,NE PIJE A TI PIJES...I HOCES DA IGRAS U PRVOJ HEHEHE...KOLKO SI GOLOVA DAO KLUPKO???? 2,3...U KOLIKO TEKMI??? E GDJE SU SAD OVI WANNABE PATRIOTE DA ME PLJUJU STO IZNOSIM CINJENICE !!!!
jarane dzeko je propo zajedno sa šabanom al boli ga ćuna naklepo se para ko govana
alkohol je duze od boga postojao u nasim krajevima, i jos ce postojati, mislis da Ronaldo nikad ne pije? a je top 2 na svjetu. ako vec hoces cinjenice Dzeko je u seriji A dao 6 golova u 23 nastupa i prosjecno igro 71 minuti u tim 23 utakmicama.. cinjenica jest da ti nisi ni jednu cinjenicu postavijo u svom komentaru.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
e jes ga Pjana nasuko ko jarana aj brate u Romu hahahahahahahaaha
Nadam se da ce Dzeko na ljeto nazad u englesku u West Ham od ove Rome nista!
@korisnički nalog 8 hHAHAHHAHAHAH DOBAR DOBAR
Frančesko Toti kanta, nekad dobar, danas kantetina. Krade Pjaniću slobodni udarac na kraju, a publika svršo svršare na Totijeve udarce, pa čak iako je fula. FRANČESKO OKAČI KOPAČKE O KLIN ČOVJEČE, VIDIŠ DA OVAKO VIŠE NE MOŽE.
@lik5 HAJD MRŠ, IZGLEDA DA GA I TI SVRŠO SVRŠARE NA PERO TU TOTI FULA MAESTRO
Pjanicu kapa do poda! Majstorije zaista. Steta sto nije krunisao golom, ali i njih je bilo a i bice!
PRIČA SE DA ĆE U REAL MADRID ALI B