Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi koliko ga volim; Koliko nam je radosti podario; NIkad mi nije na um palo da ga pljujem, ali ga je takva patnja gledati u zadnje vrijeme da je to nevjerovatno. Nadam se da ce me opovrgnuti, ali se bojim da je Dzekina karijera prerano krenula nizbrdo.
"Navikao je da prima lopte u šesnaestercu." Navikao na gotovo da uputi loptu ka golu, pa ako se posreći...posreći...
u pravu je djevojka
Pošto sam žensko, i po tvojoj logici ne daj Bože da znam ponešto i o fudbalu, pa ću pokušati da objasnim na "ženski način", možda šta i naučiš. Recimo..u Zari je trenutno rasprodaja. Ostalo je samo koji par cipela, i poneka torba. Jedna "Mini city bag" je koštala 140 KM, sad je 40 KM, i ostala je još samo jedna u "navy blue" boji. Tu istu je zgrabila cura ispred mene i već je stigla do kase. Pomno i u žurbi je pratim, a moj novčanik nalazi se u torbi kod prijateljice (jer ja nisam ponijela
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako ima sex redovan slabo igra
Spaleti rado Dzeku ne bi ni ubacivao, ali ipak grize ga savjest za bacenim milionima. Realno nije ni za sta.. Ne moze ti bit izgovor da se nije navikao na igru talijana nikakoo jer on je klasicni napadac koji bi trebao realizovati najmanje jedan gol po utakmici. Ja mislim sa svojom igrom bolje bi se snasao u odbrani.
vala je očajan.....od one utakmice sa Juveom (kad su zabili on i pjanić), ni za starog željeza nije
izgovori, izgovori, izgovori... dokle vise
Ma šta ga više tetošiš,nigdje veze zadnjih 6 utakmica,Boga mi ko da je on rodio...
Bit ce bolje, ne daj se Dzeko.
Kako će biti opušten kada mu Baloteli guzi Amru i napravio joj dijete
Guzi ti Balloteli mamu seljacino retardirana.
Zašto bi Baloteli guzio moju rahmetli Zulejhu pored Amre
Nominovan za glavnu ulogu u ''Teško je biti fin 2''