Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. Real Madrid 31, 2. Barcelona 28, 3. Valencia 24, 4. Levante 32, 5. Sevilla 18 Zanimljiva tabelaaaa strasno :P
SPAHA LJEPOTAN ..
@primitivos pa bolan igra na takvom mjestu da mora da udara i pravi prekrsaje, on je zadnji covjek odbrane, glupsone
sad nam ni spaha ne valja ... kakvi ljudi ... takvo nam i stanje u drzavi ... sve gole budale... nek vam je Torlak igracina ...
Spahic je kofol igracina, a uvijek zakaze u najbitznijim tekmama. EVO DA SE KLADIMO DA CE NARIKTATI DA PRIJE REALA DOBIJE KARTON I DA NE IGRA. ISTO KO PROTIV BARCELONE.
on jednostavno ne moze biti kapiten reprezentacije vise, svojim ponasanjem na terenu je najgori. Mislim da Asmir Begovic ili Dzeko trebaju da budu kapiten. Spaha nije dobar u glavi, to je sigurno.
\"Uspijela\" ??? Bože sačuvaj.
spahicu, sto si muĆko kolu?
uspio je u zivotu sa ovim zutim kartonom
Zezam se ja, ne znam sta je bilo, ali to treba pricati sa covjekom,
http://de.eurosport.yahoo.com/20112011/76/bild/20112011202618.html
@bih Spahic je jaci od Osima, Soim je izmislio i ono sa Zenicom i ispricao je Susicu onu jadnu taktiku aktiu ako neko ima problem sa Sphicem nek to rijesi u cetiri oka, ali Spaha je bio u elementu sigurno i tako dalje ...
Pa o kojoj javnoj licnosti se radi ?
Hoffenheim izgubio dva nula protiv Hambourg\'a, Ibisevicu od moguce desetke, 4,1 ocijena, a Salihovicu 4,8
ovaj covjek mi se sve vise i vise gadi!
Poglavica ove reprezentacije Emir Spahić (inače kriv za gol protiv Francuske i niz drugih nepotrebnih prekršaja đuture počinjenih), očito fasciniran harizmom hrvatskog nogometnog kabadahije Igora Štimca, u avionu za Lisabon izvrijeđa i skoro fizički ugrozi i izmaltretira jednog, za svakog pristojnog građanina Sarajeva i Bosne i Hercegovine, nedodirljivog “javnog i kulturnog radnika”. Ovaj gospodin, iz razloga uviđavnosti i patriotizma, to primitivno huliganstvo “kapetana potonulog broda” Spahića nije želio prijaviti svom prijatelju Ivici Osimu, koji bi drznika, oholog “macho-stopera” Spahića prvim autobusom poslao na doživotno hlađenje kući u Sevillu.
Pjana majstor zabio za Romu ;)))