Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Safet Sušić - Pape, legenda FK Sarajeva i BH fudbala. BiH - Portugal 2-0
jedino što trebamo dokazati portugalcima je to da smo bolji od njih
General sponsor of EURO 2012 is company called CASTROL and the face behind their promotional campagne is Cristiano Ronaldo of Real madrid and Portugal.
Polomit čemo ih na Bilinom polju !!!
Sretno Bosna sutra, bit će teško! Također sretno Hrvatima i Crno Gorcima, iako će Hrvati imati tešku utakmicu.
http://www.youtube.com/watch?v=bFTx3746mbo
o majko moja cuj pokazati firaunima da nismo divljaci, pa citava zapadna evropa zna prvo rumuni pa portuugalci
Imam dojavu; BiH - Portugal 3 - 1 Sretno \"ZMAJEVI\"
PERIGUZANI - KRŠĆANI 1-4 HVALA
Ma moramo ih spustiti na zemlju več u prvoj utakmici i pokazati im ko su bosanci i hercegovci. Neka im njihov Mourinho, Cristiano Ronaldo i Figo kad mi imamo Ivicu Osima,Papeta i armiju navijača koji če bodriti naše fudbalere do zadnje minute. Naprijed zmajevi !!! Juriš po Euro 2012 !!!
haj spaha ne s3r1...gledaj da nas opet prodas m4m1cu ti...
i svima onima koji ce navijati za tursku i (kosovo)
Veliki pozdrav svima sa portala koji ce sutra navijati za Portugal.
neznam kome mi to trebamo dokazivati da smo divljaci njima koji su kolonizirali ili pljackali pola svijeta njih samo treba pobjediti na terenu i to je to hajmo bosno
pojedini navijaci posnasaju se krajnje divljacki i nekulturno, dajte ljudi pokazite jednom svijetu da i mi imamo bar malo kulture, pustite nase momke da odigraju najbolje sto mogu, bez upadica na teren i nereda, to bi bio nas najveci uspjeh zmajevi svu srecu ovog svijeta vam zelim :)
VOLIM TE BOSNOO OOOO !!!
Jadno je uopste komentarisati bilo sta nakon ovoliko primitivizma, ali na zalost i po ovome se vidi s kakvom bagrom nama valja zivjeti i navijati,sretno zmajevi, nadam se pobjedi