Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka razvale jude!! Pobiše nevin narod, okupirali tuđu zemlju..... Joooj Adi, Adi što ne završi posao '45
Sto pjeva zidof kada bjezi iz konc logora? A da me vidi svabo...
Prosli ili ispali ja cu vas isto voljeti, samo hrabro pa sta bude. Svu srecu zelim i ostalim BH klubovima, svaki bod je zlatan zbog koeficijenta za slijedecu sezonu
Ušlje iz sarajeva toliko mrze tuzlu da ce navijati za cifute
haj ne seri usljo usljivi, pravi bosanac ne gleda ko je odakle nego navija za sve nase...
Iskreno se i ja nadam i vjerujem u prolaz.
"Nismo baš najsretniji, jer smo očekivali nekog lakšeg i bližeg protivnika. Beitar je neugodna ekipa, a prema našim informacijama, u zvaničnim takmičenjima nijedan bh. tim do sada nije eliminisao neku izraelsku ekipu. Do prve utakmice sigurno ćemo se dobro pripremiti i nadam se da ćemo biti prvi bh. tim koji će u dvije utakmice nadigrati Izraelce", izjavio je za Fenu Amir Spahić, jedan od pomoćnika trenera Husrefa Musemića. Upravo ono sto sam neki dan pisao. UVJEK ALI UVJEK mi dizemo protivnika a sami sebe ponizujemo. Gubitnicki metalitet. Pa majka mu stara, ovo je neka lijeva izraelska ekipa, pa zar morate odma u startu da jadite kako su jaki i kako je zrijeb bio nesretan. Stisnite zube i recite jednom mozemo mi ovo.
Beitar je odnovan 1936. godine...... Stvarno ste al" stvarno......