Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi nemamo boljeg i dugo ga necemo imati.Pravi borac za svoju zemlju i kada ga se kritikuje ne komentarise nego igra. Ali strah me i pomisliti da je on bio u onoj situaciji sa Dzekom,mozda bi igrali i sa devet,.. Ali njemu sve oprastamo. Brz oporavak,Spaha. .
Brz oporavak majstore
Kritici Spahiceve igre i licnosti, prica vam nije na mjestu. Ovaj covjek je jos uvijek izuzetno vazan za nacionalni tim. Susret s Grckom to prilicno jasno dokazuje: Spahicev izlazak sa terena reflektovao sa na pouzdanje u igri odbrane, pa i cijeloga tima. Licno vjerujem da bi, sa Spahicem u igri do kraja, utakmica imala drugaciji , za BiH pozeljniji epilog. Ovako... ostaje konstatacija da je uistinu 'tesko sastaviti dva dobra'.
sa spahom bi dobili al mi smo kurate srece
idi u penziju ba
Kakva povreda - čovjek lipso.