Hoćemo li gledati duele sa Džekom?
0
Spahić i Wenger usmeno dogovorili transfer u Arsenal
Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spaha legendo ! : )
ZAŠTO SE OVA VIJEST NIJE NAŠLA NA SARAEVO-X.COM???- Košarkaški klub Bosna ASA BH Telecom čestitao je Širokom TT Kabeli na dobroj organizaciji završnog turnira Kupa BiH. Sarajevski klub je u priopćenju naveo da je Široki pokazao da je veliki klub i na terenu i van njega te pohvalio domaće navijače za korektno navijanje. \'\'Široki je pokazao i na terenu i van njega da je veliki klub koji zaslužuje sportsku slavu jer je dobrom organizacijom i u izuzetno korektnoj atmosferi pokazao da svoj uspjeh gradi na prihvaćanju kozmopolitskih zakonitosti koje su u sportu jedino prihvatljive. Dostojanstveno pozdravljanje pobjednika i s poštovanjem ispraćanje poraženih, navijače ovog kluba čini još jednim dobitnicima zlatne medalje. Nakon mnogobrojnih, neslavnih i nemilih događaja, napravljen je prvi korak ka oživljavanju pravog sportskog duha koji je decenijama na ovim prostorima punio sportske dvorane, priopćeno je iz KK Bosna.
Ne boj se Spaha...Imas ti Dinu Pasalica...Zaradice on na tebi NO siki-riki....
ARSENAL JE TIM, ZAO MI JE STO DZEKO NIJE ZAVRSIO U ARSENALU... TO JE TIM ZA NASE IGRACE !!!
Ja kont\'o Ibrahim Spahic :) @ha ja I Van Persie je skrtac samo takav.
vala ja se ne bi zalio da ga gore na otoku vidjam!
nekazem da nebi volio al rano brate spekulrirati do kraja sezone
Ma m.r.š. ebao te Aršenal!
http://www.arsenal.com/news/transfer-links/transfer-linked-centre-back-emir-spahic
Super. Srećom Spaha nije klocina ko Džeko pa da ode u Shitty, a da je otišao u Arsenal bio bi sa Van Persijem najjači tandem Evrope poslije Xavi-Iniesta. Spaha sretno legendo, nadam se da će se ovo i ostvarit!
I meni je Nazif Gljiva obeco usmeno 100-kema.
Ladies Night U The Basementu \"ludnica\" kao i obično na kordunu grob do groba
Suplja kao i uvjek
Akitemi conjo arinu kanjo acici aleni sa arajevo x!!!!! Sve kompleksas do kompleksasa da mi vas je samo jednom uzivo vidjeti !!!!
zato to nas neinteresuje sto je mali iz tuzle potpisao za kk real madrid , ko to jos gleda evropsku kosarku sem tebe tenakre maleni??
zasto se nije nasla vijest da je neki klnac, ne znam mu ime, bosanac iz tuzle, potpisao za kk real madrid?!
odvadite malo!!!