Šalili se na treningu
0
Spahić i Medel izgladili nesporazume
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a nema jarana dok se ne pobiju dvojca, naucno dokazano
Ne brukaj nas kapitenu...
nije mi jasno zasto ovakav site kao sto je sarajevo x com stiti i laze za jednog kloca koji nas bruka po cijelom svijetu...... neka napisu sta je stvarno bilo.......
samo gazi :)
Spaha shamara sve redom. Ronaldihno vec otkazao reprezentativni nastup, kaze boji se da ga Spaha ne prevaspita.
Gdje ces na Spahića malim autom covjece :D
Medel mu oprostio što ga je tuko
Neka oni glade jedan drugom k...!!! Sevilla je izgubila radi njih
brukas naciju, mali čileanac te davio ko macku spaha dobio si po pic*i zato ne rise
Spahicu idiote jedan zivcani, nemoj se vracati u BiH reprezentaciju jer se ne znas kontrolisati! ZZaajebao si nas protiv Francuske a i mnogo puta ranije, zato ne vracaj se u BiH reprezentaciju!
Gdje ce na planinu (Spahica) bez opreme ! :)
Nisam gay ali zbog Spahe bi se propederiso.Nevjerovatan momak.
www.r e n e s a n s n a k r a l j e v s t v a.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoji Kraljevina Bosna, i postoji kompletno srednjevjekovno drustvo koje medjusobno radi i na taj nacin pomaze Kraljevini. Budite dio tog drustva. Igra ukljucuje sve. Od posla, rada na poljima, bavljenja politikom, sukoba. Provedite dan u krcmi, popijte pivo, igrajte pokera. Postoji kompletna europa sa savim drzavama iz tog perioda i moguce je putovati i upoznavati nove igrace. Moguce je pljackati otimati, trgovati, biti aristokrata, plemic ili dio obicnog puka. Moguce je naci zenu, ozeniti se. Igra je i za djevojke i za muskarce. Pronadjite svoje mjesto tu. Probajte..ne kosta vas nista.
@bolo Spahic je iz Dubrovika :S
Emir Spahić - Kapiten Rperezentacije Bosne i Hercegovine Najveća patriota među igračima, zaje*an a opet ljudina.
spaha kad je namariso covjeka onda se sali
spaha ga onesvjestio....