Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast to malom mnogo znaci...sretno u Francuskoj momcino
pustite vise tu stelu mali nema roditelje nek su ga obradovali kako god...
obradovo se ko da sam ja doso
pročitajte blog o nogometu na području bivše jugoslavije.. puno zanimljivih priča o velikim utakmicama, sjajnim igračima , punim tribinama , velikim europskim rezultatima , namještanjima , poništenim utakmicama i prvenstvima... dođite , čitajte i komentirajte na http://exyunogomet.blogspot.com/
pa SPAHA bolan, ti se prvi ponašaš kao huligan. Saberi se malo ili majku mu, upiši akademiju scenskih umjetnosti pa tamo glumi
Kakva smo mi jadna drzava, kad jedna nagrada privuce ovoliku medijsku paznu. Boze sacuvaj ! ps: drago mi je za malog
Arnela ima najbolje sise u gradu...a zna ga vala i drzat u rukama, sto jest...
cocalicu uvijek si bio zekan i naduvani gospodin dobra leda sa mlatit sijecase 1995 na otoci kad smo te mlatili ko zvecku
jel i u skoli medju najboljima preko stele...koji sve hudnici i cemernici mogu komentarisati...ccc...cudi me da znate pisati ikako koliko ste primitivni, steta sto nisu dobili karte za finale prvenstva!
Pa sta i ako je namjestaljka ta djeca nemaju ono nesto najvaznije u zivotu RODITELJE a vi kre.teni malo se zapitajte kako je njima od malih nogu nemaju MAJKU koja ce ih zagrliti kad je najpotrebnije i OCA uzora u svemu koji ce im pomoci kad im je najpotrebnije!! RSG svaka vam cast i da u buducnosti ovako nastavite da ovoj djeci pruzite barem radost na ovaj nacin !! Sretno !!
mahala-x.com
Evo ja sam taj dobitnik, i iskreno vam mogu reci da nije namjestaljka. A ako vi tako mislite, Boze moj, ne mogu vam promijeniti misljenje, a i ne zamaram se time, iskreno.
jeko ova sho viri iz pozadine? izgleda jako je.8.ozovno
Aaaaaaaaa jesu dobri dresoviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...!!! Jest LEGEA, ali ovi mi se svidjaju pravoooooooooo...!!!
http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Federico+Balzaretti+Citta+di+Palermo+Unveils+2VyrX5NZh-Tl.jpg novi logo legea-e :P
ja mislim da su ovo novi dresovi , jer Legea mora mijenjati znak na rukavima , jer su preveliki a fifa i uefa to ne daju.. vidio sam to kod udinesea da je novi znak kod legea-e :D..
spaha kralj