Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona u Urugvaju (1930.), Argentini (1978.), Južnoj Africi (2010.), kao i predstojeće, 2014. u Brazilu, održana su u zimskoj sezoni s obzirom da su se igrala u zemljama južne polulopte. DOBRO POGLEDAJ STA SI NAPISAO.KAKO DA JA VJERUJEM COVJEKU KOJI NEMA POJMA O FUDBALU.
pa gdje da prvenstvo gledam u januaru....ja sr.anj.a i javasluka...!!!! E na.bijem ti danasnji fudbal i one koji ga vode....!!!
2010. bilo u zimskoj polusezoni? možda njihovoj ali ne i našoj...
Ne k.aki h.jvanu jedan, znamo da si zionist (cionist)+ mason. Vas nista ne zanima osim, para i vladannja svijetom..................A kao jedan obicni covjek nadam se da cete zavrsiti u vatr.......i, paklu- dzehenemu.