Liga prvaka, 4. pretkolo
0
Šou Lyona i Lisandra Lopeza
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao ljudi jeste neinformisani,znalo se da pola prvog sastava odmara ovaj mec ......
Prema Francuskom \"Yahoo Sport\" portalu na kraju utakmice novinar je zakljucio da je Pjanic \"igrac na kojeg treba obratiti paznju\", sto znaci da je i za ti 10 min pokazao bar nesto !!!
Pjanic je zadnje dvije utakmice igrao po 90 minuta, a ova je tekma odlucena vec u prvom susretu (5:1 za Lyon), tako da mislim da ga je trener odmarao a inace je izborio mjesto u prvih jedanaest. Sljedeca tekma i Pjana ce igrati od pocetka.
ne moze biti iskopiran kad nema te strenice nego je sa-x pretplacen kao i drugi portali na hrvatsku sportsku agenciju
@Novinari sup... Pjanic se nije nasao u pocetnih 11 Lyona u ovoj utakmici, bio je na klupi, a u igru je usao u 80-toj minuti umjesto Kallstroma i, prema izvjestaju sa uefa.com, nije napravio nista znacajnije u tih 10-ak minuta... A, ukoliko nisi primjetio/la, ovaj, kao i mnogi drugi, clanak je prosto prekopiran sa stranice Totalsporta, inace hrvatske sportske stranice. Zakljucak: Njih ne zanima Pjanic, kao ni (vecinu) nas neki Galinovic...
Pjanic igrao samo 10 minuta,trener papak
Jel igrao Pjanic, kakav je bio? E moji novinari naucite da nas u Bosni neinteresuje odakle je dosao Lopez nego jel igrao Pjanic.