Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UZMI SVOJI 10$ BESPLATNO ZA POKER770 KORISTECI LINK http://www.pokerstrategy.com/#uLT4XC http://www.pokerstrategy.com/#uLT4XC http://www.pokerstrategy.com/#uLT4XC http://www.pokerstrategy.com/#uLT4XC http://www.pokerstrategy.com/#uLT4XC
zaletioo se i ponadao se da ce igrat
Ne znam ali on je meni puno bolji igrač od onog padavičara Busquetsa.
Dobro si rekao : "Ne znam".
ti alamar nisi normalan, bus je jedan od najboljih zadnjih veznih na svijetu ako nije i najbolji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bio si tiiiiiito u Arsenalu, prvotimac, nezamjenjiv, al pohlepa je jebena stvar, eto okusao si se u barseloni, to ti je i bila zelja zar ne???? sad ne placi, mozes se penzionisati, samo mojne sada socijale, a kakav je wenger primit ce te natrag.
Nikad ga Wenger nece primiti nazad. Flamini je prvi i posljednji s kojim je to uradio, i to je otvoreno rekao. I o Flaminiju je razmisljao do posljednjeg trenutka i to nakon sto je frajer proveo 3 mjeseca trenirajuci s Arsenalom i nakon sto se fantasticno spremio te prosao sve moguce medicinske testove. Henry je legenda i trebao mu je napadac, pa ga nije zelio vratiti, i ako je zelja s druge strane postojala. Dvomjesecnu posudbu ne racunam u ovo. Jednostavno, covjek uopste ne voli vracati igrace. Izjavio je ko jednom ode, da se mora ici naprijed a ne vracati nazad.
hvala:)
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ovo vi saznali da on definitivno napusta ili? Ne vidim da je iko ista rekao o napustanju kluba. Kada vidim ovaj naslov, pomislio sam da je on izjavio da ode, jer takvo sto samo se na Ekskluzivi moze vidjeti, a sada i na ovom klixu...
prima pare a da je jos i da igra ee ne moze tako :)